Agent contractari si achizitii cu limba italiana

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Agent contractari si achizitii cu limba italiana active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Import-Export active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Import-Export
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Brasov
 • Constanta
 • Iasi
 • Actualizat la: 28.08.2017
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Vorbesti limba italiana (nivel B2)?  Ești o persoană logică, dinamică, cu capacitate de analiză și bune abilități de comunicare?

  Avem o echipă tânără și dinamică pentru care căutăm noi colegi, exact ca tine.

  Ne plac persoanele organizate, curioase și cu spirit comercial. Dacă ai aceste calități, te vrem în departamentul comercial din Iași, Brașov, Constanța!

  Responsabilitati

  Colegii mei te vor ajuta să înveți ce înseamnă:

  - Activitățile de cercetare online și contactarea (prin telefon/e-mail) a potențialilor furnizori de pe piață;  - Construirea și menținerea unei relații permanente cu asistenții comerciali și buyerii responsabili de procesul de achiziții;  - Crearea și actualizarea fișelor de furnizori din baza de date în vederea asigurării corectitudinii informațiilor și facilitarea prospectărilor ulterioare.

  Alte informatii

  Și pentru că valorificăm dorința de a învăta, oferim urmatoarele beneficii:


  - Pachet salarial motivant;


  - Sistem de bonusare corelat cu rezultatele;


  - Posibilitatea de dezvoltare a carierei prin acces la oportunități interne, feedback și coaching din partea responsabililor direcți;


  - Desfășurarea activității într-o echipă tânără și profesionistă.