Payroll Specialist Iași

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Payroll Specialist Iași active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 28.09.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Ne mărim echipa de Payroll la sediul nostru din Iași!   Ești o persoană organizată, atentă la detalii, concentrată pe rezultate și dornică de perfecționare continuă? Te vrem în echipa noastră!  Fie că ești la început de carieră și cauți o experiență profesională care să conteze,  fie că ai lucrat deja în acest domeniu (sau într-un domeniu relevant pentru activitatea noastră) și vrei să te dezvolți, noi vom identifica trainingul potrivit pentru a te pune în valoare în echipa noastră de Payroll France.  Pentru a face parte din echipa noastră ai nevoie de: 
  - Cunoștinṭe de limbă franceză la nivel incepator spre mediu (minim A2); 
  - Cunoștinṭe de utilizare pachet MS Office;
  - Capacitate de adaptare la un mediu dinamic și întreprinzător;
  - Capacitate de învățare rapidă;
  - Capacitate de sinteză și spirit analitic; 
  - Capacitate de organizare și prioritizare.

  Responsabilitati

  Misiunile tale în echipa noastră:  - Asiguri înregistrarea informațiilor de payroll (modificări de natură contractuală salariați, ore de prezența salariați, absențe, prime, avansuri de salariu etc.) și coerența datelor în programele de salarizare, în vederea realizării statelor de plată pentru angajații clienților francezi din portofoliul nostru; 
  - Calculezi compensațiile la care au dreptul salariații ca urmare a încheierii sau rupturii anticipate a contractelor individuale de muncă, în conformitate cu legislația în vigoare, prevederile Contractului Colectiv de muncă aplicabil și particularitaților fiecarui client; 
  - Asiguri gestiunea dosarelor de concedii medicale și accidente de munca și realizezi adeverințele de salariu necesare îndemnizarii salariaților de către organismele din Franța; 
  - Realizezi declarațiile de cotizații sociale specifice societăților clientului;
  - Participi la managementul calității având o contribuție activă la ameliorarea procedurilor și a proceselor specifice departamentului.

  Alte informatii

  Beneficiile tale: 
  - Mediu de lucru internațional, cu reale oportunițăti de dezvoltare personală și profesională; 
  - Atmosferă de lucru prietenoasă și spirit colegial; 
  - Pachet salarial motivant și bonusuri de performanță.