Ofiter Inrolare si Suport PJ - Centrul Operational Brasov

Angajator: Raiffeisen Bank
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Brasov
 • Actualizat la: 17.08.2017
  Scurta descriere a companiei

  Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate.
  Pentru noi "Reusim impreuna" este o atitudine, o stare de spirit, care exprima valorile noastre reprezentative: o echipa unita, ce colaboreaza pentru a oferit clientilor cea mai buna solutie financiara si o relatie bazata pe un parteneriat de lunga durata. Esenta marcii Raiffeisen este spiritul de echipa, cel care ii uneste pe membrii acesteia si ii ajuta sa contribuie la atingerea obiectivelor echipei si ale organizatiei.

  Daca este la inceput de cariera te invitam sa faci primul pas, cu un stagiu de practica sau un program de internship, sau identifica locul de munca ideal pentru tine si alatura-te echipei Raiffeisen Bank!
  Totodata daca esti un profesionist cu experienta, la Raiffeisen Bank iti oferim permanent oportunitatile pentru a iti dezvolta constant competentele si a atinge urmatorul nivel.

  Cerinte

  Studii superioare sau superioare in curs de finalizare
  Cunostinte operare PC - madiu/avansat
  Limba engleza - mediu/avansat

  Responsabilitati

  Asigura procesarea corecta, conform normelor si procedurilor in vigoare, a solicitarilor de inrolare si actualizare date ale clientilor PJ;
  Certifica corectitudinea introducerii de date in sistemele si aplicatiile bancare si raspunde de modul in care este asigurata calitatea datelor procesate in cadrul departamentului;