Levelling Planner

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile MAHLE active.


Vezi toate job-urile Levelling Planner active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Angajator: MAHLE
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 25.04.2019
  Scurta descriere a companiei

  MAHLE este un partener international de top in dezvoltarea si furnizarea de produse pentru industria automobilelor, precum si un pionier pentru o mobilitate a viitorului. Portofoliul de produse al grupului se adreseaza tuturor aspectelor cruciale privind tehnologiile pentru sistemele de propulsie si aer conditionat – atat pentru vehicule cu motor cu combustie, cat si pentru „e-mobility”.

  In 2017, grupul a generat vanzari de aproximativ 12.8 miliarde Euro, cu aproximativ 78.000 angajati si e reprezentat in 32 de tari, cu aproximativ 170 locatii de productie si 16 centre R&D.

  Cerinte

  Vorbitor de limbi straine: engleza sau germana
  Bune cunostinte operare sistem SAP, in domeniul planificarii productiei, in utilizarea
  programului Microsoft Excel
  Comunicativ, spirit de echipa

  Responsabilitati

  Integreaza comenzile clientilor intr-un plan balansat pe baza principiilor de planificare agreate
  Interpreteaza in actiuni deviatiile de la clienti mentinand viziilitatea sistemului de planificare corecta
  Monitorizeaza prin actiuni specifice indeplinirea planului de productie ( macro) , intelege, ia actiuni de corectie si realiniere a planului astfel incat sa diminueze impactul asupra indicatorilor companiei si a atinge targetele de livrari .
  Genereaza activitati de imbunatatire a procesului in cadrul zonei de responsabilitate Este in totalitate responsabil in atingerea targetului de planificare si genereaza activitati de raportare a deviatiilor si trendului prin actiuni de rezolvare a problemelor acolo unde este cazul .
  Coordoneaza stabilirea succesiuni operaţiunilor pentru a ghida activitatea de planificare producţie si monitorizeaza indeplinirea acestora la nivel de zile cu ajutorul planificatorilor de productie.
  Asigura incarcarea corecta a planului de productie la nivel de saptamani in sistemul SAP
  Elaboreaza grafice care stabilesc nivelul de productie pe intreg orizontul implementarea unor strategii de planificare pentru cresterea productivitatii
  imbunatatirea nivelului de stocuri de produs finit

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre MAHLE . Consultati Politica de procesare a datelor personale a MAHLE >>