Telesales Chocolate Brand Ambasador

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile World Phoning Group active.


Vezi toate job-urile Telesales Chocolate Brand Ambasador active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: World Phoning Group
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.08.2017
  Scurta descriere a companiei

  We’re big on what we like to call the WPG spirit. It’s ingrained in everything we do – from the relationships forged among team members to the relationships we build with our customers and to our humanitarian and community outreach.

  We know our team members are a huge part of our success so we strive to provide them with a positive work environment and a satisfying and exciting career.

  Cerinte

  Suntem in cautarea unei persoane care nu doar sa deguste, ci sa isi doreasca sa si promoveze ciocolata, un anumit tip de ciocolata, care va aduce negresit zambetul pe buze in randul angajatilor unor companii .
  Da, este in esenta , un job de sales. Dar un sales dulce, cu multiple satisfactii, care te va aduce in contact cu oameni frumosi, companii medii sau mari, si de ce nu, in ultima instanta, cu muuuulte dulciuri.
  Vei contacta o serie de firme care stiu deja despre concept, trebuie doar sa le raspandesti si lor, din pasiunea pentru dulciuri :)
  Asteptam Cv-ul tau sa putem discuta detalii si de ce nu, sa te invitam si la o degustare.

  Responsabilitati

  Vei contacta companii in vederea promovarii uni serviciu de livrare ciocolata la birou. Nu e dleoc dificil, deloc complicat, trebuie doar sa iti placa sa faci asta :)