Manager locatie (catering)

Angajator: confidential
Domeniu:
  • Altele
  • Controlul calitatii
  • Customer support - Client service
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Craiova
  • Sibiu
  • Actualizat la: 20.09.2017
    Cerinte

    * Experienta in functie de conducere de min. 3 ani.
    * Experienta in domeniul industriei alimentare.
    * Abilitati de comunicare.
    * Spirit de echipa.
    * Persoana dinamica.
    * Bun organizator.

    Responsabilitati

    * Planificarea si coordonarea activitatii din restaurant-cantina.
    * Gestionarea relatiei cu beneficiarul si monitorizarea feedback-ului consumatorilor si mentinerea unui contact strans cu acestia.
    * Supervizarea standardelor de prezentare, igiena si calitate
    * Organizarea eficienta a activitatii operationale.
    * Urmarirea respectarii procedurilor interne.
    * Realizarea bugetului.
    * Intocmirea rapoartelor interne.

    Alte informatii

    * Program de lucru luni-vineri.
    * Pachet salarial atractiv.
    * Tichete de masa.
    * Mediu de lucru tanar si dinamic
    * Posibilitatea de a face parte dintr-o companie multinationala, lider de piata pe segment in Romania.
    * Posibilitati de dezvoltare a carierei.