Contabil Junior cu limba franceza - Bucuresti

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 16.08.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Toate aceste lucruri le vei învăta şi mai uşor (şi te vor ajuta să ai succes) dacă :  - Ai studii superioare, în domeniul economic/contabilitate,
  - Cunostinţe de contabilitate primară,
  - Utilizarea programelor  informatice de contabilitate (cunoaşterea programului SAP reprezintă un avantaj),
  - Operare MS Office nivel mediu,
  - Limba franceză nivel conversational (minim B1),
  - Capacitate de analiză şi atenţie la detalii ,
  - Organizare, initiativă şi reactivitate,
  - Rigurozitate, perseverenţă,
  - Capacitatea de a lucra în echipă, sociabilitate şi atitudine pozitivă, dinamism.

  Responsabilitati

  Dacă ţi-am captat atenţia, am vrea să îţi spunem că în echipa noastră vei învăţa:  - Gestiunea contabilă a unui portofoliu de societăţi franceze,
  - Realizarea viramentelor către furnizori şi a plătilor inter-societăţi,
  - Tratarea somaţiilor de plată şi comunicarea cu furnizorii,
  - Reconcilierea şi controlul conturilor (bancă, furnizori, clienţi, conturi generale),
  - Realizarea declaraţiilor de TVA. 

  Alte informatii

   Noi valorificăm dorința ta de a învăța şi îți oferim următoarele beneficii:


  - Formare la nivelul companiei,
  - Reale oportunităţi de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică şi de succes,
  - Pachet salarial atractiv.


   


  Te-am convins ?


  Hai să facem cunostință !