Specialist dezvoltare imobiliara

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Specialist dezvoltare imobiliara active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Imobiliare - Real Estate active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Imobiliare - Real Estate
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 12.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Abilități cerute:  - Cunoștințe bune de limbă franceză (minim nivel B2);
  - Abilități de comunicare și relaționare;
  - Abilități de organizare și prioritizare task-uri;
  - Dinamism, perseverență și autonomie;
  - Spirit comercial;
  - Cunoștințe de utilizare a pachetului Microsoft Office.

  Responsabilitati

  Descrierea jobului  Ești organizat? Motivat? Vorbești fluent limba franceză?  Avem mediul de lucru perfect pentru tine: ai posibilitatea să-ţi pui în valoare spiritul analitic, competenţele administrative si iți poți dezvolta abilitățile comerciale prin interacționarea zilnică (la distanţă) cu partenerii noștri.  Vino in echipa noastra si dezvolta cel mai interesant lant de magazine din Romania.  -          Rolul tau?  Sa gasesti oportunitati pentru amplasarea noilor magazine.  -          Cum?    Obtinand informatii despre spațiile comerciale disponibile.  Vrei sa afli mai multe? Descopera misiunile unui specialist de dezvoltare imobiliara :  - Caută spații comerciale disponibile și adaptate criteriilor clientului, folosindu-se de diverse surse: site-uri imobiliare, presă, site-urile altor magazine, etc.;  - Prezintă prin telefon conceptul clientului;  - Obține de la interlocutori (proprietari, agenți imobiliari, notari, Camera de Comerț și Industrie, primării etc.) informațiile necesare pentru realizarea unui dosar;  - Pregateste si transmite responsabilului de teren dosarele de prezentare pentru spațiile comerciale identificate;  - Asigură comunicarea permanentă cu partenerii imobiliari pentru a actualiza bazele de date.   

  Alte informatii

  Și pentru că valorificăm implicarea și dorința de a învăța, oferim următoarele beneficii:


  - Training inițial și periodic specific activității desfășurate;
  - Echipă unită și specializată în expansiune;
  - Susținere în evoluția pe post;
  - Feedback și coaching din partea responsabililor direcți;
  - Acces la oportunități interne;
  - Program flexibil;
  - Pachet salarial atractiv.