Junior Financial Officer

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APT Resources & Services SRL active.


Vezi toate job-urile Junior Financial Officer active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: APT Resources & Services SRL
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 11.08.2017
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 20 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este cel mai mare jucător independent din industrie, o concentrare de forțe repartizate armonios pe diferite specializări în aria capitalului uman, a comunicării și a serviciilor SaaS. Cifra de afaceri de peste 24 de milioane euro în 2015 și o medie de 2000 de persoane (majoritatea cu studii superioare), angajate în servicii BPO și misiuni de muncă temporară, au menținut grupul de firme APT în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe IT&C, BPO, finanțe-bănci, inginerie, retail, medical & pharma. Am dezvoltat instrumente multidisciplinare de lucru și avem soluții de recrutare rapide și inovatoare, susținute și prin platforma online aptjob.ro. Începând cu 2015, grupul și-a extins operațiunile și în alte două regiuni emergente în piața de HR: Cluj și Brașov, unde funcționează noile sucursale APT.

  Cerinte

  Esti absolvent de facultate sau vrei sa faci o schimbare profesionala?
  Ai bune abilitati de comunicare si negociere?
  Ești orientat spre rezultate?
  Iti place domeniul financiar si printre calitățile tale se numără spiritul de echipă și flexibilitatea?

  APT angajeaza pentru clientul sau, o noua companie financiara pe piata non bancara prezenta in mai multe tari din Europa. Aceasta pozitie presupune interactiunea cu clientii potentiali sau cu cei existenti ai companiei, prin telefon, chat si email.
  Succesul companiei se bazează pe oamenii din echipa lor. Atrage, dezvolta și pastreaza oameni implicaţi, determinţi si talentați, ca tine.

  Responsabilitati

  Ce va trebui sa faci:
  Sa oferi suport clientilor prin telefon, chat si email;
  Sa introduci toate informatiilor obtinute de la client in sistemul informatic al companiei;
  Sa contactezi clientii actuali si potentiali in vederea vanzarii produselor si serviciilor companiei ;
  Sa folosesti si sa actualizezi baza de date de clienti cu informatii si cerinte despre clientii vechi/noi sau potentiali, comunicate de acestia;
  Sa transmiti managerului direct informatiile cu privire la: sesizarile si/sau reclamatiile primite din partea clientilor;

  JOB CODE : 120717AI