ANGAJĂM ASISTENT MANAGER DEBUTANT – PART TIME (4/ 6 ore pe zi)

Angajator: A_BEST
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Educatie - Training
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 24.07.2017
  Scurta descriere a companiei

  Echipa noastră este formată din oameni extrem de motivați, activi şi dornici de dezvoltare personală şi profesională, făcând parte dintr-un mediu cu o atmosferă degajată, orientată spre performanță. A_BEST îți oferă ocazia să îţi dezvolți aptitudinile într-o organizaţie modernă, în plină ascensiune.

  Cerinte

  Profilul candidatului ideal:

  - Persoană cu studii superioare (ex: ASE, SNSPA etc), preferabil care a finalizat facultatea/ masteratul în vara anului curent;
  - Persoană comunicativă, flexibilă, organizată.
  Se oferă un salariu motivant, în baza unui contract individual de muncă și oportunități de dezvoltare profesională, într-un mediu dinamic, pentru o persoană entuziastă, aflată la început de carieră.

  Responsabilitati

  Descrierea postului:

  - Asigurarea interfeţei centrului cu beneficiarii serviciilor lingvistice oferite, cu furnizorii, cu partenerii etc
  (înscrieri la cursuri, preluarea comenzilor de traduceri, redactarea contractelor, a proformelor, emiterea facturilor, încasări, activități de protocol etc)

  Alte informatii

  A_BEST a fost înființat în 2008 și este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaționale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expați; testări LCCI; cursuri autorizate ANC; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulație internațională; sejururi lingvistice.