Consilier Juridic

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Consilier Juridic active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Juridic
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 06.08.2017
  Scurta descriere a companiei

  Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.
  Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

  Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

  BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

  Cerinte

  Cerintele postului:
  Studii: superioare de lunga durata: juridice;
  Vechime: minima in specialitate: 3 ani, din care minim 1 an in institutii financiar-bancare;
  Reglementari legale in domeniul bancar şi în celelalte domenii ale dreptului, cu accent pe drept penal si Drept procedual penal, inclusiv practica judiciara, literatura de specialitate
  Reglementari interne specifice activitatii desfasurate
  Cunostinte despre banca
  Cunoasterea obiectivelor strategice ale bancii
  Cunoasterea aplicatiilor de evidenta utilizate
  Cunostinte aditionale : limba engleza nivel mediu

  Responsabilitati

  Responsabilitati specifice:
  Solicita documente/ informatii de la unitatile teritoriale/ Directii din Centrala bancii, in vederea analizei acestora, in functie de obiectul petitiei/ cererii de documente si informatii.
  Solicita documente/ informatii unitatilor teritoriale si entitatilor functionale din Centrala, in functie de natura solicitarii organelor de cercetare penala.
  Este responsabil pentru solutionarea lucrarilor in termen, efectuarea tuturor diligentelor pentru solutionarea lucrarilor avute in gestiune, pentru lucrarile insusite, vizate ori semnate.
  Este responsabil pentru corectitudinea datelor introduse in aplicatiile informatice de evidenta si pentru operativitatea introducerii.
  Analizeaza solicitarile prin prisma interdependentelor cu alte solicitari curente sau trecute din partea autoritatilor.
  Analizeaza informatiile/documentele obtinute si redacteaza raspunsul catre autoritati, individual.
  Efectueaza evaluarea potentialelor riscuri operationale, in functie de obiectul petitiei, urmand a sesiza acest aspect directiilor implicate si vizate, in functie de obiectul petitiei.
  Face propuneri de imbunatatire a proceselor/ reglementarilor/ sistemelor din cadrul bancii in functie de riscurile identificate.
  Analizeaza documentele, pregateste materialul conform solicitarii organelor de cercetare penala si formuleaza raspunsul/ opinia conform solicitarii.