Team Leader echipa contabilitate

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Team Leader echipa contabilitate active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Management - Consultanta
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 27.08.2017
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  - 1-3 ani experienta in managementul unei echipe (poate reprezenta avantaj experienta in coordonarea unei echipe financiar-contabile);  - Studii superioare finalizate (minimum lucrare de licenta); De preferat – studii in domeniul financiar-contabil;  - Un nivel mediu-avansat de limba franceza atat in scris cat si citit ( nivel minimum B1)  - Bune abilitati de comunicare orala si scrisa in limbile romana si franceza si orientare catre client;  - Capacitati de analiza si sinteza;  - Leadership, flexibilitate, organizare si management al timpului;  - Operare MS Office(Word, Excel, Powerpoint) - nivel mediu;

  Responsabilitati

  Iubiţi limba franceză, comunicaţi la nivel cel putin mediu și vă treziţi uneori  gândind cu voce tare « en français ». Sunteţi descurcareţ(ă), autonom(ă),  cu experienta in coordonare de persoane, entuziast(ă) deci …sunteţi persoana perfectă și vă aşteptăm  în echipa de Contabilitate  la sediul nostru din Bucuresti.     Responsabilitati :  - Coordoneaza o echipa de 8-10 contabili la sediul nostru din Bucuresti ;  - Organizeaza si monitorizeaza activitatea zilnica a echipei, asigura obiectivele cantitative si calitative fixate si identifica eventuale  intarzieri / dificultati oferind suport pentru depasirea lor;  - Stabileste intalniri atat cu echipa cat si cu personalul din celelalte departamente/echipe pentru a aborda anumite subiecte cheie din activitatea zilnica ;  - Transmite catre colaboratori/manageri ierarhici rapoartele de activitate zilnica, saptamanala, lunara a echipei si semnaleaza eventuale intarzieri si probleme identificate;  - Analizeaza rezultatele echipei, pregateste si propune spre validare managerilor ierarhici din cadrul departamentului financiar-contabil, planninguri si strategii de lucru pentru membrii echipei;  - Ofera training si coaching noilor membri ai echipei ;  -  Este implicat/a in procesul de evaluare al membrilor echipei;  -  Motiveaza echipa si creeaza o atmosfera placuta la locul de munca;  - Raspunde de respectarea normelor legale privind secretul si confidentialitatea datelor si informaţiilor;  - Se asigura de respectarea  procedurilor si a strategiilor stabilite.

  Alte informatii

  Beneficii :


  - Formare la nivelul companiei si internaţional;
  - Reale oportunitati de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist, alaturi de o echipa dinamica si de succes;
  - Pachet salarial si mediu de lucru atractive.