Fresh Meat Specialist

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield România active.


Vezi toate job-urile Fresh Meat Specialist active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Controlul calitatii active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield România
Domeniu:
  • Controlul calitatii
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Timisoara
  • Job la nivel national
    Actualizat la: 07.06.2017
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Compania Smithfield România este prezentă pe piața din România, dezvoltând de-a lungul timpului un model de afacere integrată, de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD, realizate până în prezent. În cadrul grupului nostru funcționează în sistem integrat Divizia Ferme (divizia creștere porcine), Divizia Carne Proaspătă și Divizia Mezeluri (Elit și Maier Com).
    Furnizăm zilnic produse din carne, proaspete și sănătoase, milioanelor de consumatori, având un impact pozitiv asupra comunităților în care trăim și ne desfășurăm activitatea. Producem în sistem integrat carne de porc de cea mai bună calitate, stabilind totodată cele mai înalte standarde de calitate în industria de profil.
    Smithfield România se implică continuu în programe de dezvoltare sustenabile, de impact, în comunitățile din zonele în care ne desfășurăm activitatea și investește în dezvoltarea profesională a celor peste 4000 de angajați din România.
    Smithfield România înseamnă, în primul rând, o echipă profesionistă, implicată 100%. Smithfield România cunoaște importanța unei culturi organizaționale care inspiră. Comunicăm transparent cu angajații și creăm contexte pentru a propune idei și soluții de îmbunătățire continuă, astfel încât să conlucrăm într-un mediu plăcut, sigur și inovativ.
    Prin contribuția tuturor membrilor săi, echipa noastră excelează și susține proiecte de amploare. Suntem în prezent lider de piață în zootehnie și industria alimentară din România.

    Prin transmiterea CV-ului dvs  sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei Smithfield Romania.
    Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 6 luni. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield din Europa si US.

    Cerinte

    - Studii superioare – Tehnologia Produselor Agroalimentare/ Chimie alimentară
    - Experienţă în tranşarea şi pregătirea produselor din carne de minim 5 ani
    - Competenţă de a îmbunătăţi, reproiecta sau inova procesele, structurile, sistemele
    sau produsele
    - Capacitate de analiză, organizare, flexibilitate şi orientare spre rezultate
    - Cunostinţe de limba Engleză
    - Cunostinţe operare Microsoft Excel, Word, PowerPoint

    Responsabilitati

    - Cunoaşte în detaliu procedurile de lucru şi procesul tehnologic de tranşare a pieselor
    din carne de porc
    - Propune soluţii inovatoare pentru a creşte eficienţa şi calitatea produsului finit
    - Îmbunătăţeşte şi eficientizează procesele tehnologice de tranşare
    - Dezvoltă noi produse astfel încât să crească randamentul proceselor de tranşare
    - Identifică noi oportunităţi de valorizare a produselor realizate în secţia de tranşare

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Timisoara,

    Timisoara,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (6)