Scoala de vara Tiriac Auto - Internship

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile TIRIAC AUTO active.


Vezi toate job-urile Scoala de vara Tiriac Auto - Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: TIRIAC AUTO
Domeniu:
  • Internship
  • Tip job: proiect cariera
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Job la nivel national
    Actualizat la: 29.06.2017
    Remote work: On-site

    Echipa Tiriac Auto deschide Scoala de vara pentru tinerii pasionati de domeniul auto. Daca esti elev sau student, iti oferim posibilitatea, pe durata vacantei de vara, sa acumulezi cunostinte si experienta practica, in cadrul programului nostru de internship.

    Ti-am pregatit un program de training full-time, dar flexibil, prin care vei descoperi domeniul in care doresti sa te dezvolti atat profesional, cat si personal.

    Scoala de vara Tiriac Auto iti ofera ocazia sa descoperi rolul si responsabilitatile fiecarui departament ce are legatura cu domeniul pe care l-ai ales. La sfarsitul acestei perioade, evaluam impreuna activitatea depusa si, in functie de rezultate, analizam oportunitatile tale de cariera

    Avem 25 de ani de performanta in domeniul auto si reprezentam cu mandrie marcile Ford, Jaguar, Land Rover, Hyundai, Mercedes-Benz si Mitsubishi, in Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Oradea si Pitesti.

    Departamentele in care te ajutam sa te specializezi, in functie de ceea ce iti doresti, sunt: Achizitii, Financiar-contabilitate, IT, Juridic, Marketing si Comunicare, Piese de schimb, Resurse umane, Standarde operationale si dezvoltare, Service sau Vanzari auto noi si rulate.

    Vrem sa intalnim tineri talentati, pasionati, care isi doresc o cariera alaturi de noi. Esti atras de lumea auto? Vrei sa ne cunoastem?

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (100)