Internship Audit Energetic (cu posibilitate de angajare) - Servelect

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Jobs from top companies in Romania active.


Vezi toate job-urile Internship Audit Energetic (cu posibilitate de angajare) - Servelect active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Angajator: Jobs from top companies in Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Internship
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 03.08.2017


  Descriere Job 

  Daca vrei sa contribui la dezvoltarea unui mediu industrial mai competitiv, la o economie bazata pe eficienta, durabilitate si respect pentru oameni si mediu, daca te vezi alaturi de o echipa tanara, prietenoasa si creativa, daca vrei sa ai accces la solutii tehnice de ultima generatie, cursuri de instruire si alte beneficii-surpriza, trimite-ne CV-ul tau! 


  Cerinte 

  Esti student in anul IV sau masterand interesat de domeniul eficientei energetice, cu specializare electro/termo/si iti doresti o experienta de invaţare practica si utila, care sa te pregateasca pentru a fi colegul nostru? 

  Iti plac provocarile, ai curaj in dezvoltare, esti dispus sa iesi din zona de confort pentru a te autodepasi in fiecare zi? 

  Activitatea in echipa noastra presupune munca riguroasa, orientarea pe rezultatele proiectelor, responsabilitatea riscurilor si persistenţa in sarcina. 

  Astfel, vei avea satisfactia de a-ti vedea implementate propriile rezultate in munca, de a-ti materializa ideile in solutii practice!   Descriere Companie 

  Companie specializată pe identificarea şi implementarea soluţiilor tehnice şi organizatorice care conduc la reducerea costurilor electro şi termo energetice.