Office Manager

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Evolve today active.


Vezi toate job-urile Office Manager active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internet - eCommerce active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Evolve today
Domeniu:
  • Internet - eCommerce
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 13.07.2017
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    At Evolve today we offer complex Human Resources services, from business consulting to headhunting and recruitment. We have extensive experience in finding talented professionals, for a variety of industries, especially in the IT sector.
    We started with a dream: to create a Human Resources company with a strong, unique profile on the market, deeply shaped by our core values: commitment to performance, professionalism, a balanced approach and deep satisfaction for our clients.
    From that moment, we nurtured special relationships and we continuously evolved, being flexible, but staying true to our values. We aim higher and higher and we invite you to EVOLVE with us!

    Cerinte

    Alaturi de un important antreprenor la nivel national, un important jucator in industria de Facility Management, cautam un OFFICE MANAGER pentru gestionarea cat mai eficienta a activitatii CEO-ului!

    Ca om de afaceri antreprenor, CEO-ul este absolut dedicat clienților noștri. Ca lider, îi recompensează pe cei care muncesc inteligent și economisesc timp. De aceea, caută un office manager care să facă exact asta!

    Ce cautam:

    Candidati extrem de proactivi și ambițioși, care pot functiona autonom, gata să ofere idei despre îmbunătățirea proceselor și să faca viața CEO-ului mai usoara. Deoarece această poziție implică foarte multa comunicare, este important să fiti elocventi și profesionisti, dar si prietenosi si cu simtul umorului. Dacă sunteti energici, încrezători și creativi, sunteti ceea ce cautam!
    Acest job este un de stil de viață pentru un adevarat Office Manager de carieră, deci va trebui să fiti dedicati și flexibili, pe măsură ce îl veti ajuta pe CEO atât în viața profesională, cât și în cea privată. Ocazional vor fi convorbiri în afara orelor de program și la sfârșit de săptămână, mai ales atunci când călătorește între fusurile orare, dar acestea sunt destul de rare.
    Pe lângă personalitatea motivanta, va trebui să aveți o atenție foarte mare la detalii, peste asteptari! Va trebui să fiti implicati și inovativi, si sa anticipati nevoile CEO-ului. Va fi in sarcina voastra să ii cunoasteti cel mai bine gusturile și preferințele.

    Responsabilitati

    Responsabilităţile vor varia de la o zi la alta, în funcție de necesități. Veți gestiona și coordona agenda zilnica a CEO-ului, inclusiv coordonarea tuturor călătoriilor personale, a itinerariului, a rezervărilor la restaurante și a tuturor invitațiilor sociale. Veți fi responsabil și de încredere în gestionarea tuturor informatiilor cu caracter personal. Veti gestiona organizarea de conferințe, evenimente private și alte proiecte de afaceri.

    Este important sa va asigurati ca:

    - nu va rata nicio întâlnire
    - aranjati toate calatoriile cu grad inalt de dificultate
    - filtrati toate convorbirile telefonice pentru a nu avea loc pierderi de timp
    - aveți grijă de zilele de naștere, ocazii speciale și alte date importante
    - filtrati și prioritizati e-mailurile și proiectele la care trebuie sa raspunda
    - organizati toate cererile legate de viața sa privata
    - scrieti si vorbiti perfect din punct de vedere gramatical, stil și personalitate.

    Alte informatii

    Programul de lucru zilnic este între orele 9:00 - 18:00, dar va fi necesară o flexibilitate și va trebui să fiți disponibil la telefon în afara orelor de program.

    Pachet salarial foarte atractiv plus multe beneifciii!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (373)