Agent vanzari teren

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Credius active.


Vezi toate job-urile Agent vanzari teren active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Asigurari - Intermedieri financiare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: Credius
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  Credius este o institutie financiara nebancara tanara care ofera solutii de creditare optime, dedicate persoanelor fizice. Suntem prezenti in Romania din 2013 si continuam sa ne dezvoltam prin curaj, invoatie si perfectionare continua. Ne dorim in echipa noastra persoane care au potential si care isi doresc sa avanseze pe plan profesional. Daca esti o persoana pozitiva, orientata catre solutii constructive si daca te caracterizeaza atitudinea „I can!”, te invitam sa faci parte din echipa noastra!

  Cerinte

  Ce cautam noi ?

  Daca esti un vanzator priceput, motivate de castiguri substantiale, daca iti place sa lucrezi cu oamenii, atunci esti persoana pe care o cautam!

  Responsabilitati

  Ce vei face?

  Daca vei face parte din echipa noastra, vei promova cu profesionalism si responsabilitate produsele si compania noastra. Vei cauta client cu care vei incheia contracte de credit.

  Ce cauti tu?

  Daca iti doresti un job stabil, intr-o companie serioasa, unde castigul tau depinde doar de performanta individuala, te asteptam in echipa noastra!

  Alte informatii

  Ce iti oferim?

  Iti oferim contract individual de munca pe perioada nedeterminata, decontarea transportului, toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea in conditii optime.


  Daca te-am convins, ne dorim sa te cunoastem!