Premium Beauty Advisor Malaga

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile COPLEX HUB active.


Vezi toate job-urile Premium Beauty Advisor Malaga active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Asigurari - Intermedieri financiare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: COPLEX HUB
Domeniu:
  • Asigurari - Intermedieri financiare
  • Customer support - Client service
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Strainatate
  • Job la nivel national
    Actualizat la: 25.12.2017
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Noi cei de la COPLEX nu suntem agenti de recrutare mediatori ai angajatorului, suntem aici sa selectam si sa angajam personal in numele partenerilor nostri, astfel ca, cei selectati in urma aplicatiei vor primi training si suport gratuit, contractul de munca se va semna in tara inainte de plecare si pentru a asigura increderea candidatului, punem la dispozitia acestuia toate informatiile solicitate. Ne vom asigura intotdeauna de respectarea obligatiilor angajatorului si odata cu oferta de munca, veti primi fotografii cu punctul de lucru, dar si imagini cu locuinta pentru angajati a companiei, in care veti locui pe perioada contractului, angajatorul oferind training platit, cazare si asigurare medicala, dar si decontarea tranportului.

    Cerinte

    Aplică pentru unul dintre locurile disponibile dacă și tu pui pasiune în ceea ce faci și privești interacțiunea cu oamenii drept modalitatea perfectă prin care să oferi și să primești cunoaștere.
    Cerem, în schimb, spontaneitate și abilități de comunicare în limba engleză, toate împachetate într-o personalitate efervescentă, pregătită să experimenteze un mediu de lucru multicultural.

    Responsabilitati

    Un „Premium Beauty Advisor” lucrează doar în zona prestigioasă, pentru retaileri internaționali care promovează produse premium. A lucra într-un mediu de înaltă calitate înseamnă produse de îngrijire a pielii, dermato-cosmetice, high-priced. Acesta trebuie să întâmpine clienții, să îi asiste, să fie pregătit să recomande soluțiile care să satisfacă necesitățile acestora și să ofere demonstrații. Operează la încasarea prin numerar sau card a contravalorii produselor achiziționate de clienți, ajută la menținerea curățeniei în magazin și contribuie la crearea unui ambient plăcut pentru clienți.
    Îți oferim acces gratuit la seminarii și training-uri cu specialiști internaționali, dar și posibilitatea de a-ți îmbunătăți semnificativ abilitățile de comunicare și relaționare cu clienții.

    Alte informatii

    Beneficii
    Asigurare medicală
    Cazarea și transportul asigurate
    Forme legale de muncă
    Contract de garanție la contractul de muncă
    Suport permanent pe perioada contractului
    Training și acces la întâlniri / evenimente speciale susținute de experți în domeniu

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Remote