Inginer Electric

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ABC Human Capital active.


Vezi toate job-urile Inginer Electric active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
  • Inginerie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: peste 5 ani experienta
    Orase:
  • Ploiesti
  • Actualizat la: 19.05.2017
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
    Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
    Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
    Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

    Cerinte

    - Absolvent al unei forme de invatamand tehnic superior
    - Corectitudine, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii;

    Responsabilitati

    - Raspunde de organizarea si desfasurarea activitatii de productie la punctul de lucru repartizat de societate, in deplina securitate si pentru realizarea integrala a masurilor de buna functionare, exploatare si intretinere a utilajelor si masinilor incredintate, fiind organizatorul si conducatorul nemijlocit al acestui punct de lucru.
    punct de lucru.
    - Raspunde de realizarea lucrarilor de constructii montaj sau dupa caz, de instalatii, izolatii, reparatii repartizate de conducerea societatii.
    - Organizeaza punctul de lucru, repartizeaza lucrarile pe formatii sau echipe, supravegheaza executia lucrarilor pe tot timpul programului de lucru.
    - Asigura realizarea programului cantitativ zilnic astfel incat toti salariatii sa-si realizeze salariile.
    - Ia in primire materialele cu bon de consum de la magazia societatii si asigura aprovizionarea zilnica a echipelor cu materiale.
    - Ia masuri de indeplinire si realizare a normelor de lucru si tine evidenta lor in vederea executarii lucrarilor incredintate echipelor.
    - Raspunde de luarea masurilor de evitare a intreruperilor, stagnarilor si reducerea timpului neproductiv.
    - Tine evidenta lucrarilor executate de fiecare echipa in vederea intocmirii rapoartelor de lucru impreuna cu seful de echipa sau muncitori.

    Alte informatii

    Postul este disponibil in Baicoi, jud. Prahova

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    BUCURESTI, Ploiesti,

    BUCURESTI, Otopeni, Ploiesti,

    Vezi job-uri similare (12)