Sef masina

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Nestle Romania active.


Vezi toate job-urile Sef masina active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Nestle Romania
Domeniu:
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Timisoara
  • Actualizat la: 30.08.2017
    Scurta descriere a companiei

    The Nestle Group is the World's leading Nutrition, Health and Wellness Company with an annual turnover of 109, 7 billion Swiss francs and more than 281 000 employees worldwide. We offer an attractive and dynamic international working environment with constant opportunities for development, reflecting our conviction that people are our most important asset.

    Cerinte

    Capabil sa stabileasca si sa respecte prioritatile;
    Bune abiliati organizatorice;
    Bune abilitati de leader;
    Cunostinte de baza operare PC;
    Disponibilitate de a lucra pe schimburi;
    Constituie avantaj experienta in procesele de productie in industria alimentare;
    Constituie avantaj cunostinte de operare pe masinile de ambalat si sistemele de inscriptionare (printare).

    Responsabilitati

    Coordoneaza activitatea pe liniile de productie in vederea ambalarii produselor corespunzatoare standardelor de productie si calitate;
    Executa toate operatiunile de pregatire si pornire a masinii/liniei pe care este alocat;
    Executa toate operatiunile in vederea schimbarii de produs (change-over) pe masina/linia pe care activeaza;
    Inregistreaza corect si la timp in programul SAP productia realizata , timpul de lucru precum si consumul de materiale;
    Inregistreaza corect si la timp in programul SAM opririle planificate si opririle neplanificate;
    Inregistreaza corect si la timp in programul “Access Pontaj“ orele lucrate de catre personalul din subordine pe tipuri de activitati;
    Monitorizeaza si raspunde de calitatea intregului proces de ambalare pe masina/linia pe care activeaza; urmareste si respecta parametrii de monitorizare ai calitatii QMS si procedurile HACCP;
    Organizeaza personalul din echipa sa pe faze de lucru;
    Creaza un climat favorabil muncii in echipa;
    Monitorizeaza consumurile materialelor de ambalat si a semifabricatelor si intreprinde actiuni corective in vederea evitarii depasirii consumurilor standard din retetele de fabricatie.