Coordonator Magazin Destocaj - Franța

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Coordonator Magazin Destocaj - Franța active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Management - Consultanta
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Arad
 • Brasov
 • Timisoara
 • Actualizat la: 06.05.2018
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Căutăm persoane organizate, polivalente, perseverente și adaptabile pentru un mare proiect internațional.  Pentru a reuși aveți nevoie de:
  - Cunostinte de limbă franceză – minim B1;
  - Dorinta de a incepe o cariera în Franța în domeniul comerțului;
  - Permis de conducere;
  - Calități de leadership și de animare a unei echipe;
  - Abilități de comunicare și relaționare cu clienții;
  - Flexibilitate în fața schimbărilor și provocărilor.

  Responsabilitati

  Liderul european în domeniul Destocajului, cu peste 40 de ani de experiență în spate, își caută Directori pentru rețeaua sa franceză de 282 de magazine.  Dacă aveți spirit comercial și dezvoltarea carierei în domeniul Comercial reprezintă un obiectiv pentru dumneavoastră, vă oferim oportunitatea de a coordona unul dintre punctele noastre de vânzare și de a anima echipa acestuia (5-10 persoane).  Veți fi responsabili și de respectarea procedurilor și a conceptului, de organizarea activităților, garantând totodată atingerea obiectivelor comerciale: cifra de afaceri, rotația produselor, cheltuielile aferente etc.

  Alte informatii

  Beneficii:
  - Training intern și internațional (asigurat de Școala noastră de Formare);
  - Contract de muncă francez (perioadă nedeterminată);
  - Cursuri de limbă franceză;
  - Pachet salarial atractiv și sistem de bonusare în funcție de rezultate;
  - Oportunități de evoluție și de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și ambițioasă.