eMAG Talent Internship - Cosmic Advisors (Legal)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile eMAG active.


Vezi toate job-urile eMAG Talent Internship - Cosmic Advisors (Legal) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Angajator: eMAG
Domeniu:
  • Internship
  • Juridic
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 10.06.2017
    Remote work: On-site

    Echipajul Legal

    Fiecare companie are in spate o comunitate de oameni care se ocupa de situatiile legale, de la contracte comerciale la procese. Pentru noi, ei sunt echipajul Legal. Membrii sai sunt, de obicei, avocati calificati impreuna cu un personal de asistenti juridici si alti profesionisti din domeniul dreptului.

    Pe cine cautam - the Rocketeer

    Student in an terminal la facultate/ master – daca dupa cele 2 luni te vei alatura ca membru oficial al echipei noastre, vom avea nevoie de toata dedicarea ta (program full time). Este important sa stii inca de la inceput ca internshipul pentru care te inscrii poate sa devina un rol permanent, asa ca trebuie sa fii sigur ca studiile iti permit sa ne fii alaturi 8h/ zi si dupa cele 2 luni.

    Dornic de invatare – in eMAG lucrurile sunt foarte agile. Piata de e-commerce se schimba in fiecare zi, asa ca internul pe care il cautam trebuie sa isi doreasca sa afle mereu lucruri noi.

    Team Player – Echipele noastre nu ar functiona daca membrii lor nu s-ar putea baza unii pe ceilalti pentru a duce la indeplinire obiectivele pe care ni le setam. Odata ce ni te alaturi, vrem sa ne arati ca iti place sa lucrezi in echipa.

    Entuziast – Tineri novici sau cu experienta, pe toti ne leaga acelasi lucru: pasiunea. Ea trebuie sa fie motorasul care te ghideaza!

    Daca ai studii juridice, observi greselile de scriere in texte (atentie la detalii), poti sa fii atent la mai mult de un lucru o data (atentie distributiva), iar Wordul si Excelul sunt deschise mereu pe laptop, locul tau este in echipa noastra.

    Misiuni (responsabilitati pe durata programului de internship)

    Vei ajuta la organizarea documentelor (scanarea si arhivarea electronica a documentelor, inregistrarea documentelor in registre), te vei informa in legatura cu ultimele noutati din Monitorul Oficial, vei redacta imputerniciri si adrese de corespondenta pentru institutii si parteneri, vei pregati documente pentru semnare si vei intocmi dosare pentru Registrul Comertului.

    Ce oferim

    Suntem fundamental curiosi, invatam experimentand si cautam mereu idei out of the box si solutii noi. Iti oferim cadrul in care sa inveti de la specialisti pasionati de ceea ce fac, sa iti dezvolti aptitudinile si sa te implici in proiecte cu un impact real asupra businessului. Mai concret?

    Mentorat
    Pentru ca vrem sa te ajutam sa intelegi cat mai repede compania eMAG, vei avea un mentor care te va ghida in proiectele tale din cele doua luni.

    Program de training
    Inca de la inceput vei intra intr-un program de training unde vei afla mai multe despre rolurile din companie si care te va ajuta sa te dezvolti atat professional, cat si personal.

    Learning by doing
    Toti internii se vor alatura misiunii noastre de a imbunatati constant experienta clientilor nostri si vor lucra pe proiecte cu impact in business.

    Fun
    Printre invatare si proiecte, vei avea si momente in care sa privesti stelele :), sa ii cunosti mai bine pe ceilalti interni si sa te distrezi alaturi de ei.

    Stim ca beneficiile sunt importante, de aceea iti oferim o gama variata. Si pentru ca ne place sa impartasim, la inceputul calatoriei tale in eMAG iti oferim un curs gratuit de e-commerce care sa te ajute sa te acomodezi. :)

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (118)