eMAG Talent Internship - Technology Captain Iasi

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile eMAG active.


Vezi toate job-urile eMAG Talent Internship - Technology Captain Iasi active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internet - eCommerce active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: eMAG
Domeniu:
  • Internet - eCommerce
  • Internship
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Iasi
  • Actualizat la: 10.06.2017
    Remote work: On-site

    Echipajul Technology

    In spatele eMAG se afla o comunitate de programatori pasionati, carora le place ceea ce fac si sunt mereu la curent cu cele mai noi tehnologii.  Peste 90% dintre aplicatiile noastre sunt construite in house, in centrele noastre IT din Bucuresti, Iasi, Craiova si Varsovia. Invatam zi de zi experimentand, prin programe de training sau din colaborarea cu colegii. Asa au luat nastere blogul Tech Labs, unde scriem despre proiectele la care lucram, sau Tech Talks – sesiuni interne in care impartasim cu colegii situatiile cu care ne confruntam si solutiile pe care le gasim. De ce? Pentru ca ne place mult ceea ce facem. Suntem cei care transforma o idee intr-o aplicatie, cei sparg lucrurile in obiecte mici si specializate, cei care la final unesc toate la un loc si sustin organizatia care creeaza viitorul comertului online in regiune.

     

    Pe cine cautam - Rocketeer with Android/PHP skills

    Student in an terminal la facultate/ master – daca dupa cele 2 luni te vei alatura ca membru oficial al echipei noastre, vom avea nevoie de toata dedicarea ta (program full time). Este important sa stii inca de la inceput ca internshipul pentru care te inscrii poate sa devina un rol permanent, asa ca trebuie sa fii sigur ca studiile iti permit sa ne fii alaturi 8h/ zi si dupa cele 2 luni.

    Dornic de invatare – in eMAG lucrurile se schimba constant. Piata de e-commerce se schimba in fiecare zi, asa ca internul pe care il cautam trebuie sa isi doreasca sa afle mereu lucruri noi.

    Team Player – Echipele noastre nu ar functiona daca membrii lor nu s-ar putea baza unii pe ceilalti pentru a duce la indeplinire obiectivele pe care ni le setam. Odata ce ni te alaturi, vrem sa ne arati ca iti place sa lucrezi in echipa.

    Entuziast – Fie ca sunt tineri novici sau cu experienta, pe toti ii leaga acelasi lucru: pasiunea. Ea trebuie sa fie motorasul care te ghideaza!

    Cautam un coleg la fel ca noi: pasionat de programare, perseverent si caruia ii place sa gaseasca solutii inovatoare. O persoana care desi nu a aflat ca in php scriem cu $ in fata variabilelor, stie totusi diferenta intre un atribut si o functie fie ca e vorba de c,c++, pyton, .net sau orice alt limbaj de programare. Daca pentru tine glumele cu si despre programatori au sens, iti place sa asculti, sa gandesti si abia apoi sa te “arunci” in cod, te asteptam in echipa. Ai o bila alba daca stii sa lucrezi cu oricare dintre urmatoarele: programare orientata obiect (clase, interfete, mostenire), algoritmi (ex: sortari, recursivitate, complexitate), SQL (CRUD, join), PHP, MVC frameworks, MySQL, HTML & CSS.

    Mai mult, daca iti doresti sa-ti imbunatatesti cunostintele pentru Mobile, vei avea ocazia sa lucrezi cu Android GUI, UI Automator​ si cu framework-uri speciale (MVP, SOLID, JUnit, Espresso).


    Misiuni (responsabilitati pe durata programului de internship)

    Principala ta responsabilitate va fi sa scrii cod cu zambetul pe buze. J  Alaturi de mentor, vei fi implicat in propunerea de solutii tehnice, dezvoltarea si testarea unor functionalitati/proiecte noi in aplicatiile noastre. Vei invata si aplica metodologia SCRUM si vei dezvolta noi feature-uri aplicatiile noastre. Nu vei fi strain nici de tipurile de template pentru newslettere: dispunerea grafica, reguli de afisare si multe altele. 

     

    Ce oferim 

    Suntem fundamental curiosi, invatam experimentand si cautam mereu idei out of the box si solutii noi. Iti oferim cadrul in care sa inveti de la specialisti pasionati de ceea ce fac, sa iti dezvolti aptitudinile si sa te implici in proiecte cu un impact real asupra businessului. Mai concret?

    Mentorat
    Pentru ca vrem sa te ajutam sa intelegi cat mai repede compania eMAG, vei avea un mentor care te va ghida in proiectele tale din cele doua luni.

    Program de training
    Inca de la inceput vei intra intr-un program de training unde vei afla mai multe despre rolurile din companie si care te va ajuta sa te dezvolti atat professional, cat si personal.

    Learning by doing
    Toti internii se vor alatura misiunii noastre de a imbuntati constant experienta clientilor nostri si vor lucra pe proiecte cu impact in business.

    Fun
    Printre invatare si proiecte, vei avea si momente in care sa privesti stelele :), sa ii cunosti mai bine pe ceilalti interni si sa te distrezi alaturi de ei.

    Stim ca beneficiile sunt importante, de aceea iti oferim o gama variata. Si pentru ca ne place sa impartasim, la inceputul calatoriei tale in eMAG iti oferim un curs gratuit de e-commerce care sa te ajute sa te acomodezi. :)

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Remote

    Aplica fara CV
    Campulung Moldovenesc, Iasi, Suceava,

    Aplica fara CV
    Iasi,

    Vezi job-uri similare (24)