eMAG Talent Internship - Commercial Space Commander (Platforms)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile eMAG active.


Vezi toate job-urile eMAG Talent Internship - Commercial Space Commander (Platforms) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Angajator: eMAG
Domeniu:
  • Internship
  • Management - Consultanta
  • Management Trainee
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 10.06.2017
    Remote work: On-site

    Echipajul Commercial Platform

    Ne place actiunea si ne miscam cu viteza pentru ca vrem sa crestem repede. Echipajul Commercial Platform a pornit cu o viziune clara in minte:  aceea de a construi tool-uri si sisteme care vor ajuta departamentul comercial sa pregateasca cea mai buna oferta pentru clienti. Misiunea lor este de a intelege nevoile din business, de a intelege ceea ce aduce valoare organizatiei si impreuna cu echipele de dezvoltare sa traseze noi idei pentru aplicatiile existente sau sa construiasca unele noi. Echipajul este format din mai multe echipe cu activitati specifice printre care SCM si SAP.

    Echipa SCM propune, implementeaza si actualizeaza procesele de gestionare a produselor, furnizorilor si comenzilor catre furnizori. Obiectivul lor este sa dezvolte aplicatii care sa asigure un flux de aprovizionare optim.

    Echipa SAP gestioneaza, monitorizeaza si implementeaza procese contabile si algoritmi de raportare a profitabilitatii companiei.

    Pe cine cautam - the Rocketeer

    Student in an terminal la facultate/ master – daca dupa cele 2 luni te vei alatura ca membru oficial al echipei noastre, vom avea nevoie de toata dedicarea ta (program full time). Este important sa stii inca de la inceput ca internshipul pentru care te inscrii poate sa devina un rol permanent, asa ca trebuie sa fii sigur ca studiile iti permit sa ne fii alaturi 8h/ zi si dupa cele 2 luni.

    Dornic de invatare – in eMAG lucrurile se schimba constant. Piata de e-commerce se schimba in fiecare zi, asa ca trebuie sa iti doresti mereu sa afli mereu lucruri noi.

    Team Player – Echipele noastre nu ar functiona daca membrii lor nu s-ar putea baza unii pe ceilalti pentru a duce la indeplinire obiectivele pe care ni le setam. Odata ce ni te alaturi, vrem sa ne arati ca iti place sa lucrezi in echipa.

    Entuziast – Tineri novici sau cu experienta, pe toti ne leaga acelasi lucru: pasiunea. Ea trebuie sa fie motorasul care te ghideaza!

    Misiuni (responsabilitati pe durata programului de internship)

    Pe parcursul programului de internship te vei ocupa de analiza proceselor operationale, a fluxurilor de comenzi automate, de receptie comenzi furnizor si vei propune imbunatatiri pentru acestea. Vei crea documentatia pentru procedurile de business si vei monitoriza functionalitatile nou introduse. Nu in ultimul rand, vei afla care sunt etapele dezvoltarii unui proiect si vei participa la sedintele recurente de planificare si status.

    Ce oferim

    Suntem fundamental curiosi, invatam experimentand si cautam mereu idei out of the box si solutii noi. Iti oferim cadrul in care sa inveti de la specialisti pasionati de ceea ce fac, sa iti dezvolti aptitudinile si sa te implici in proiecte cu un impact real asupra businessului. Mai concret?

    Mentorat
    ​Pentru ca vrem sa te ajutam sa intelegi cat mai repede compania eMAG, vei avea un mentor care te va ghida in proiectele tale din cele doua luni.

    Program de training
    Inca de la inceput vei intra intr-un program de training unde vei afla mai multe despre rolurile din companie si care te va ajuta sa te dezvolti atat professional, cat si personal.

    Learning by doing
    In rolul tau de intern, te vei alatura, impreuna cu ceilalti colegi, misiunii noastre de a imbuntati constant experienta clientilor si vei lucra la proiecte cu impact in business.

    Fun
    Printre invatare si proiecte, vei avea si momente in care sa privesti stelele :), sa ii cunosti mai bine pe ceilalti interni si sa te distrezi alaturi de ei.
     

    Stim ca beneficiile sunt importante, de aceea iti oferim o gama variata. Si pentru ca ne place sa impartasim, la inceputul calatoriei tale in eMAG iti oferim un curs gratuit de e-commerce care sa te ajute sa te acomodezi. :)

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Popesti Leordeni,

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (151)