Workshop Unilever - Sales Boot Camp

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Finance Recruitment Day active.


Vezi toate job-urile Workshop Unilever - Sales Boot Camp active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Finance Recruitment Day
Domeniu:
  • Internship
  • Management Trainee
  • Vanzari
  • Tip job: proiect cariera
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 05.04.2017
    Remote work: On-site



    Sales Boot Camp este un proiect pentru tinerii cu potential pasionati de Vanzari, care vor sa descopere tainele unei cariere in acest domeniu. Vei invata sa negociezi, vei afla care sunt competentele necesare unui om de vanzari, dar si care sunt oportunitatile oferite de companiile participante.

    Dupa conferinta de la inceputul evenimentului, vei avea ocazia de a participa la workshopul Unilever, unde vei dobandi cunostinte valoroase si vei putea interactiona direct cu reprezentantii companiei. Acestia iti vor impartasi care sunt etapele pe care le vei parcurge daca vei alege sa te implici in programul UNILEVER'S FUTURE LEADERS.

    Unilever este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de alimente și produse de îngrijire personală şi a locuinţei, prezent în peste 190 de țări, ajungând la 2 miliarde de consumatori în fiecare zi.job  Compania are 169.000 de angajați și a generat vânzări în valoare de 53.3 miliarde € în 2015. Peste jumătate (58%) din resursele companiei sunt îndreptate către piețele emergente sau în curs de dezvolare. Unilever are mai mult de 400 de branduri ce pot fi găsite în casele din întreaga lume,
    inclusiv Dove, Knorr, Domestos, Hellmann, Lipton, Ben & Jerry, Magnum și Axe.

    The Unilever Future Leaders Programme is the right start for your career if you’re looking for challenging tasks, early responsibility and a dynamic work environment that welcomes innovative thinkers.

    Daca vrei sa participi la workshop, te incurajam sa aplici folosind acest anunt, iar noi te vom tine la curent cu celelalte detalii logistice. 

    *Accesul la workshop se va face doar pe baza de preselectie. 

     

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Finance Recruitment Day. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Finance Recruitment Day >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (179)