Workshop Coca-Cola HBC Romania - Sales Boot Camp

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile HIPO Boot Camps active.


Vezi toate job-urile Workshop Coca-Cola HBC Romania - Sales Boot Camp active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: HIPO Boot Camps
Domeniu:
 • Internship
 • Management Trainee
 • Vanzari
 • Tip job: proiect special
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 05.04.2017


  Sales Boot Camp este un proiect pentru tinerii cu potential pasionati de Vanzari, care vor sa descopere tainele unei cariere in acest domeniu. Vei invata sa negociezi, vei afla care sunt competentele necesare unui om de vanzari, dar si care sunt oportunitatile oferite de companiile participante.

  Dupa conferinta de la inceputul evenimentului, vei avea ocazia de a participa la workshopul Coca-Cola HBC, unde vei dobandi cunostinte valoroase si vei putea interactiona direct cu reprezentantii companiei. Acestia iti vor impartasi care sunt etapele pe care le vei parcurge daca vei alege sa te implici in programul Destination: Management.

  Coca-Cola HBC este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa.

  In fiecare zi punem o picatura de talent in tot ceea ce facem: in sticlele de Coca-Cola, in e-mailurile catre parteneri, in contractele de vanzare-cumparare, in platformele de comunicare, in planurile de viitor. Este ceea ce ne face speciali. Dinamici. Si lideri de piata. Este secretul succesului nostru.

  Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti. Fiindca un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata pasiune, oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni.

   

  Care este profilul unui Sales Management Trainee?

  • Student in ultimul an sau absolvent de studii superioare in domeniulEconomic/Marketing/Comert sau al domeniilor conexe;
  • A terminat facultatea in urma cu maxim doi ani;
  • Cunostinte avansate/certificate internationale de limba engleza si de utilizare a pachetului MS Office;
  • A fost implicat in activitati extrascolare (voluntariat in ONG-uri, membru intr-o asociatie studenteasca, prezenta la colocvii, sesiuni de comunicari stiintifice, olimpiade etc.);
  • Experienta de lucru de maxim 1 an/implicarea in programe de internship.

  Daca esti un tanar absolvent pasionat de domeniul Vanzarilor, o pozitie de Management Trainee in departamentul Comercial este primul pas catre o cariera de succes!

  Daca vrei sa participi la workshop, te incurajam sa aplici pana pe 29 martie folosind acest anunt, iar noi te vom tine la curent cu celelalte detalii logistice. 

  *Accesul la workshop se va face doar pe baza de preselectie.