Quality Trainee

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VALEO LIGHTING INJECTION active.


Vezi toate job-urile Quality Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: VALEO LIGHTING INJECTION
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 16.03.2017
  Scurta descriere a companiei

  Valeo este un furnizor de automobile, partener al tuturor producatorilor auto din intreaga lume. In calitate de companie de tehnologie, Valeo propune produse si sisteme inovatoare care contribuie la reducerea emisiilor de CO2 si la dezvoltarea conducerii intuitive.
  In 2017, Grupul Valeo a generat vanzari de 18.6 miliarde Euro si a investit 12% din vanzarea echipamentelor sale originale in Cercetare si Dezvoltare. In decembrie 2017, Valeo avea 184 fabrici, 20 centre de cercetare, 35 de centre de dezvoltare si 15 platforme de distributie si angajeaza la nivel global 111,600 oameni în 33 tari. Valeo este listat la bursa de valori din Paris si este membru al indexului CAC 40.

  Valeo Timisoara face parte din grupul de vizibilitate Business Systems si a început productia de sisteme de iluminat in septembrie 2005, in crestere anuala, cu aproximativ 2000 de angajati in prezent.
  Productia este impartita in trei unitati: Aftermarket - piata de service (AFM), Produse Speciale (SP) si Echipamente Originale (OEM). In locatia din Timis, producem sisteme de iluminare fata si spate, care lucreaza cu cele mai recente tehnologii si folosesc procese complexe de injectare, acoperire, lacuire, metalizare si asamblare.

  In februarie 2018 a fost lansat proiectul pentru clientul Mercedes, intr-un nou modul de productie, utilizand tehnologii si echipamente de ultima generatie in procesul de injectie mase plastice si cel de asamblare a farurilor (Engel, Krauss-Maffei and IMV - prototip pentru procesul de lacuire dezvoltat pentru Valeo).

  Daca sunteti un candidat puternic motivat, caruia sa ii faca placere sa lucreze intr-un mediu dinamic, in continua crestere, cu tehnologii de ultima generatie, asteptam aplicatia dvs.!

  Accepta provocarea Valeo!

  Cerinte

  Acting student or University degree
  Entry level (0 – 3 years)
  PC knowledge - advanced
  Results orientation
  Interpersonal skills
  Problem solving
  Adaptability
  English - advanced

  Responsabilitati

  • Implement and follow-up the Involvement of Personnel tools in the assigned area(s) (daily meeting, monthly meeting, communication between shift, communication panels, plant tour actions);
  • Manage the Involvement of Personnel physical indicators in the assigned area(s) and propose process improvement ideas;
  • Train employees on Involvement of Personnel processes and tools;
  • Check and ensure the safety risks and ergonomics threats are identified, escalated and followed-up using the formal tools;
  • Ensure the certification of the operators process is properly launched and implemented in the assigned area(s);
  • Offer support for the other Involvement of Personnel road maps when needed (annual appraisal process, mid-year reviews, and safety and ergonomics actions).