Asistent (a) tehnic mentenanta

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Asistent (a) tehnic mentenanta active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 29.04.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Sunteţi :  Bărbat/femeie. Activitatea administrativă nu mai reprezintă un secret, aţi lucrat minim 6 luni in domeniu.     Aveţi avantajul de a fi lucrat cu devize.     Iubiţi limba franceză, comunicaţi la nivel avansat și vă treziţi uneori  gândind cu voce tare « en français ». Iubiţi Franţa și sunteţi dispus(ă) la formări şi deplasări la nivel internaţional (2 luni în Franţa).     Proactivitatea vă defineste, puteţi urmări  o mulţime de proiecte cu aceeasi  rigoare și supleţe.     Sunteţi  organizat(ă),  răbdator(re),  și știţi să prioritizati.  Sunteţi simpatic(ă) …(este și mai bine).     Sunteţi descurcareţ(ă), autonom(ă), entuziast(ă), doriti să evoluati, deci …sunteţi persoana perfectă și vă asteptăm în echipa de Suport Mentenanţă Tehnică (pentru Romania și Franta) la sediul nostru din București.

  Responsabilitati

  În calitate de Asistent tehnic mentenanţă, principalele tale misiuni vor fi:     - Înregistrarea semnalărilor preluate prin telefon şi mail în sistemele specifice  - Întocmirea şi punerea la zi a planningului agenţilor de mentenanţă  - Identificarea prestatarilor, solicitarea devizelor şi validarea acestora cu superiorul ierarhic, negocierea contractelor cadru  - Întocmirea analizelor lucrărilor tehnice pentru a determina cine va suporta cheltuielile (firma sau diverşii prestatari)  - Urmărirea intervenţiilor diverşilor prestatari  - Realizarea rapoartelor de activitate.

  Alte informatii

   Beneficii:


  - Formare la nivel internaţional
  - Reale oportunităti de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes
  - Pachet salarial şi mediu de lucru atractiv.