Asistent (ă) administrativ mentenanță (cu limbă franceză)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Asistent (ă) administrativ mentenanță (cu limbă franceză) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.07.2017
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Dacă:  - Activitatea administrativă nu mai reprezintă un secret, ai lucrat minim 6 luni in domeniu,  - Ai avantajul de a fi lucrat cu devize.  - Ești pasionat (ă) de limba franceză, comunici la nivel avansat și te trezești uneori gândind cu voce tare « en français ».  - Îți place să călătorești și esti dispus(ă) la formări şi deplasări la nivel internaţional (2 luni în Franţa).  - Proactivitatea te definește, poţi urmări concomitent o mulţime de proiecte cu aceeași rigoare și supleţe.  - Ești  organizat(ă), răbdator(re) și știi să prioritizezi.    - Ești autonom(ă), entuziast(ă) și dorești să evoluezi,  înseamnă că ești persoana potrivită și te asteptăm în echipa de Suport Mentenanţă Tehnică (pentru Romania și Franța) la sediul nostru din București.

  Responsabilitati

  În calitate de Asistent (ă) administrativ mentenanță (cu limbă franceză), principalele tale misiuni vor fi:   - Înregistrarea semnalărilor preluate prin telefon şi mail în sistemele specifice.  - Întocmirea şi punerea la zi a planningului agenţilor de mentenanţă.  - Identificarea prestatarilor, solicitarea devizelor şi validarea acestora cu superiorul ierarhic, negocierea contractelor cadru.  - Întocmirea analizelor lucrărilor tehnice pentru a determina cine va suporta cheltuielile (firma sau diverşii prestatari).  - Urmărirea intervenţiilor diverşilor prestatari.  - Realizarea rapoartelor de activitate.

  Alte informatii

   Beneficii:


  - Formare la nivel internaţional.
  - Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes.
  - Pachet salarial şi mediu de lucru atractiv.