Reprezentant vanzari prin telefon (Telesales)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Echo Plus active.


Vezi toate job-urile Reprezentant vanzari prin telefon (Telesales) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Echo Plus
Domeniu:
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Timisoara
  • Actualizat la: 25.06.2017
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    ECHO PLUS este unul din furnizorii de top de pe piata consumabilelor de birou din Romania, cu peste 2000 de clienti business in intreaga tara.De peste 10 ani gasim solutii de printare personalizate, ne pasa de nevoile clientilor nostri, punem accent atat pe calitatea produselor, cat si pe calitatea serviciilor.
    Integrarea in grupul Dacris, lider pe piata de papetarie din Romania, cu o experienta de 20 de ani si o cifra de afaceri de 20.8 mil euro, inseamna pentru Echo Plus trecerea de la solutii de printare personalizate la solutii complete, gandite pentru organizarea biroului, oricare ar fi acesta.

    Cerinte

    ► Excelente abilitati de comunicare prin telefon: voce placuta, dictie, discurs clar si structurat, putere de convingere, ascultare activa.
    ► Ambitie, dorinta de autodepasire, orientare catre rezultate.
    ► Integritate.
    ► Orientare catre client si capacitatea de a mentine o relatie de business pe termen lung.
    ► Capacitatea de a comunica corect in scris.
    ► Atitudine pozitiva si orientata catre gasirea de solutii.
    ► Initiativa si proactivitate.
    ► Cunostinte medii de utilizare PC.

    Responsabilitati

    ■ Contactarea telefonica a potentialilor clienti persone juridice si promovarea produselor importate de Echo Plus (tonere si cartuse pentru imprimante de birou), precum si a produselor de papetarie necesare activitatii de birou (hartie si articole din hartie, articole pentru arhivare si organizare, instrumente de scris, accesorii de birou, etc.).
    ■ Identificarea nevoilor clientilor si oferirea de solutii personalizate.
    ■ Negocierea si inchiderea vanzarii.
    ■ Mentinerea relatiilor cu clientii din portofoliu si preluarea comenzilor periodice.

    Alte informatii

    BENEFICII:

    ■ O echipa de vanzari profesionista.Intotdeauna cand lucrurile ti se par imposibil de realizat vei vedea in jurul tau exemple ca “se poate” si oameni care te vor ajuta sa te dezvolti ca vanzator.
    ■ Ca sa aplici pentru jobul nostru nu ai nevoie neaparat de experienta in vanzari. Printre cei mai buni oameni de vanzari din echipa noastra sunt multi pentru care primul job in vanzari a fost la noi.
    ■ Pregatirea sau abilitatile tehnice nu sunt conditii pentru a putea aplica la jobul propus de noi. Informatiile tehnice necesare in procesul de vanzare vor putea fi usor asimilate pe durata trainingurilor, chiar si de catre o persoana ce se considera “atehnica”.
    ■ Vei lucra intr-o companie stabila din punct de vedere financiar, care isi respecta angajamentele luate fata de clienti si fata de angajati, fiind de parere ca "omul sfinteste locul".
    ■ Program luni - vineri 8:30 - 17:00, cu weekendurile si sarbatorile legale libere.
    ■ Salariul ce stimuleaza performanta are o componenta fixa si una variabila, in functie de realizari. Vanzatorii buni au componenta variabila de cateva ori mai mare decat cea fixa.
    ■ Vei lucra intr-un mediu de lucru modern si confortabil, intr-un birou situat ultracentral intre Piata 700 si Opera din Timisoara, (str. Paris nr. 2A)

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Timisoara,

    Aplica fara CV
    5000 - 6500 RON NET / luna
    Timisoara,

    Aplica fara CV
    Craiova, Timisoara,

    Vezi job-uri similare (17)