ACCOUNT MANAGER

Angajator: Romstal Group
Domeniu:
 • Inginerie
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Cluj Napoca
 • Timisoara
 • Actualizat la: 25.03.2017
  Scurta descriere a companiei

  Romstal este cea mai dinamica si importanta companie de pe piata Sud-Est Europeana in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii, valoarea sa, ca brand, fiind evaluata la peste 32 milioane de euro.

  Romstal este o companie multinationala de comert in domeniul instalatiilor, cu Filiale in Ucraina, Republica Moldova, Italia, dezvoltandu-se ca lider in majoritatea diviziilor sale: Hydro, Thermo, Sanni, Klima, Electric, Ceramic.

  Astazi Romstal dovedeste prin actiuni concrete ca este una dintre cele mai puternice marci din Romania. Analizand evolutia ultimilor 4 ani ai vanzarilor microcentralelor si centralelor Romstal pe piata din Romania, raportate la numarul de locuinte de persoana se constata ca una din 125 de locuinte romanesti are o microcentrala sau centrala de la Romstal.

  Cu o cifra de afaceri in 2006 de 140 milioane euro, Romstal isi mentine pozitia de lider, investind semnificativ in dezvoltarea potentialului uman. In prezent Romstal a depasit cifra de 1200 de angajati, are cea mai dezvoltata retea de training si consultanta in domeniul tehnic si al vanzarilor, Academia Romstal fiind certificata de Ministerul Invatamantului pentru acreditarea profesionala in domenii specifice.

  Din Grupul Romstal fac parte Valrom (productie si comert tubulatura si fitinguri), Valplast (productie tubulatura), Autoklass (dealer Mercedes), Ego Investement (investitii imobiliare), Belform (productie mobila), City Garden (comert cu plante de interior si exterior)


  Cerinte

  La Romstal ne dezvoltam impreuna, atat in Romania cat si in Europa!
  Colegii nostri din departamentul vanzari au devenit cei mai buni specialisti in domeniul instalatiilor si te asteapta alaturi de ei!

  Acest job ti se potriveste daca:

  Esti o persoana care comunica usor cu ceilalti, se adapteaza si poate sa convinga usor
  Esti o persoana energica, orientata spre rezultate si spre invatare
  Te intereseaza sa lucrezi cu produse si tehnologii noi in domeniul instalatiilor
  Esti preocupat sa construiesti si sa dezvolti relatii puternice cu clientii
  Ai valori personale solide de onestitate, integritate si grija fata de mediu
  Ai permis categ B si iti place sa ai un job activ, pe teren

  Responsabilitati

  Descrierea jobului

  Rolul Jobului: Vanzarea produselor si echipamentelor din oferta companiei precum și consilierea tehnica in vederea alegerii solutiei optime care sa raspunda nevoilor clientilor
  Ne dorim ca impreuna sa oferim clientilor cea mai buna experienta de vanzare, propunand solutiile de instalatii potrivite. In acest sens vei asigura consultanta tehnica clientilor B2B sau clientilor finali si vei colabora cu colegii pentru realizarea ofertelor si finalizarea vanzarilor. In sustinerea activitatii tale, vei lucra cu tool-uri de organizare, raportare si planificare. Te vei dezvolta profesional permanent si vei invata in fiecare zi să fii mai bun in consultanta oferita clientilor tai.

  Alte informatii

  La Romstal te-ar putea interesa in plus urmatoarele beneficii:

  Masina de serviciu, tableta, telefon
  Bonusurile pentru performanta in vanzari
  Beneficiile extrasalariale: tichete de masa, prime si cadouri de sarbatori, evenimente si cadouri pentru copii, evenimente pentru angajati etc
  Vei participa la multe traininguri tehnice si de vanzari.
  Lucrezi intr-o companie multinationala, cu standarde de lucru profesioniste
  Ai posibilitati de dezvoltare a carierei