INGINER VANZARI MAGAZIN

Angajator: Romstal Group
Domeniu:
 • Inginerie
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Constanta
 • Sibiu
 • Actualizat la: 25.03.2017
  Scurta descriere a companiei

  Romstal este cea mai dinamica si importanta companie de pe piata Sud-Est Europeana in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii, valoarea sa, ca brand, fiind evaluata la peste 32 milioane de euro.

  Romstal este o companie multinationala de comert in domeniul instalatiilor, cu Filiale in Ucraina, Republica Moldova, Italia, dezvoltandu-se ca lider in majoritatea diviziilor sale: Hydro, Thermo, Sanni, Klima, Electric, Ceramic.

  Astazi Romstal dovedeste prin actiuni concrete ca este una dintre cele mai puternice marci din Romania. Analizand evolutia ultimilor 4 ani ai vanzarilor microcentralelor si centralelor Romstal pe piata din Romania, raportate la numarul de locuinte de persoana se constata ca una din 125 de locuinte romanesti are o microcentrala sau centrala de la Romstal.

  Cu o cifra de afaceri in 2006 de 140 milioane euro, Romstal isi mentine pozitia de lider, investind semnificativ in dezvoltarea potentialului uman. In prezent Romstal a depasit cifra de 1200 de angajati, are cea mai dezvoltata retea de training si consultanta in domeniul tehnic si al vanzarilor, Academia Romstal fiind certificata de Ministerul Invatamantului pentru acreditarea profesionala in domenii specifice.

  Din Grupul Romstal fac parte Valrom (productie si comert tubulatura si fitinguri), Valplast (productie tubulatura), Autoklass (dealer Mercedes), Ego Investement (investitii imobiliare), Belform (productie mobila), City Garden (comert cu plante de interior si exterior)


  Cerinte

  La Romstal ne dezvoltam impreuna, atat in Romania cat si in Europa!
  Colegii nostri din departamentul vanzari au devenit cei mai buni specialisti in domeniul instalatiilor si te asteapta alaturi de ei!

  Rolul Jobului: Vanzarea produselor si echipamentelor din oferta companiei precum și consilierea tehnica in vederea alegerii solutiei optime care sa raspunda nevoilor clientilor
  Ne dorim ca impreuna sa oferim clientilor cea mai buna experienta de vanzare, propunand solutiile de instalatii potrivite. In acest sens vei asigura consultanta tehnica clientilor B2B sau clientilor finali si realiza ofertele care raspund standardelor tehnice in domeniu si nevoilor clientilor. In sustinerea activitatii tale, vei lucra cu tool-uri de organizare, raportare si planificare. Te vei dezvolta profesonal permanent si vei invata in fiecare zi să fii mai bun in consultanta oferita clientilor tai.

  Responsabilitati

  Acest job ti se potriveste daca:

  Ai studii superioare tehnice sau experienta de ofertare echipamente de instalatii
  Te intereseaza sa ofertezi produse si tehnologii noi in domeniul instalatiilor
  Esti o persoana care comunica usor cu ceilalti, se adapteaza si poate sa convinga usor
  Esti o persoana orientata spre rezultate si spre invatare
  Te intereseaza sa creezi un parteneriat prietenos dar profesional cu clientii Romstal
  Ai o atitudine pozitiva, esti organizat si poti lucra simultan pe mai multe activitati
  Ai valori personale solide de onestitate, integritate si grija fata de mediu

  Alte informatii

  La Romstal te-ar putea interesa in plus urmatoarele beneficii:

  Bonusurile pentru performanta in vanzari
  Beneficiile extrasalariale: tichete de masa, prime si cadouri de sarbatori, evenimente si cadouri pentru copii, evenimente pentru angajati etc
  Vei participa la multe traininguri tehnice si de vanzari.
  Lucrezi intr-o companie multinationala, cu standarde de lucru profesioniste
  Ai posibilitati de dezvoltare a carierei
  Te asteptam la noi in echipa. Trimite CV-ul cat mai repede !