BROKER IMOBILIAR

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Eugene Estate active.


Vezi toate job-urile BROKER IMOBILIAR active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Asigurari - Intermedieri financiare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Imobiliare - Real Estate active pe Hipo.ro

Angajator: Eugene Estate
Domeniu:
  • Asigurari - Intermedieri financiare
  • Banci
  • Imobiliare - Real Estate
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Timisoara
  • Actualizat la: 13.04.2017
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Eugene Estate este compania imobiliara ce ofera servicii profesionale complete.
    Noi oferim initiative de lider de piata, cum ar fi un plan de marketing de mare succes bazat pe ceea ce noi stim din experiente dovedite in timp. Aceste cunostinte vin din peste 16 de ani de experienta in industria imobiliara.

    Cerinte

    Profesia de broker imobiliar ofera posibilitatea de a satisface o gamă largă de oameni în timp ce efectuează o varietate de diferite sarcini și responsabilități. Ea poate fi foarte satisfacatoare pentru a ajuta persoanele cu decizii importante, cum ar fi cumpărarea, vânzarea sau închirierea unei proprietăți.

    Responsabilitati

    Este nevoie de o persoană specială pentru a lucra în domeniul imobiliar: cineva care se angajează să furnizeze servicii excepționale pentru clienți. Dezvoltarea abilităților necesare pentru a fi siguri, capabili și de succes necesita dăruire și aplicare.

    În același timp, ar trebui să fie pregătit să urmeze standarde etice înalte. La urma urmei, veți fi în mod frecvent implicat în tranzacții care ar putea reprezenta cele mai importante decizii financiare efectuate vreodată de un client.

    Brokerii imobiliari au nevoie de personalitate, angajare, și să fie capabili să comunice, să înțeleagă și sa se refere la o mare varietate de oameni. Inițiativa, previziunea, capacitatea de organizare, integritatea și o preocuparea reală printre altele sunt trăsături de caracter esențiale ale unui broker imobiliar bun.

    Beneficiile oferite sunt variate de la venit fix , comision, mediu de lucru motivant conferind toate uneltele necesare unui broker imobiliar pana la posibilitatea obtinerii unui castig peste medie coordonat direct cu implicarea si rezultatele activitatii desfasurate.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Iasi, Oradea, Timisoara,