FRENCH CUSTOMER HERO

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile WPG Solutions active.


Vezi toate job-urile FRENCH CUSTOMER HERO active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: WPG Solutions
Domeniu:
  • Customer support - Client service
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 18.05.2017
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    We’re big on what we like to call the WPG spirit. It’s ingrained in everything we do – from the relationships forged among team members to the relationships we build with our customers and to our humanitarian and community outreach.

    We know our team members are a huge part of our success so we strive to provide them with a positive work environment and a satisfying and exciting career.

    Cerinte

    Da, ai citit corect, HERO, sau cum ar spune francezii, HEROS.
    Pentru noi nu este doar un job. ESTE pentru tine, daca esti inainte de orice, un OM printre OAMENI. Si iubesti Franceza. Si pe alocuri si Engleza :).
    ESTE pentru tine, daca intelegi ca rolul tau, fie el chiar de la capatul telefonului, mailului sau chatului, este unul care schimba vieti, care la final, face interlocutorul tau sa rasufle usurat. Si iti multumeste apoi de 1000 de ori ca i-ai luat un stres de pe cap.
    Cam asta te face pe tine EROU. Eroul nostru. De asta te vom iubi, de asta ne vom strange in brate dupa zilele pline, de asta iti vom multumi privindu-te in ochi la petrecerea de final de an. Caci fara TINE, noi nu am mai putea salva situatii.
    Pentru EI, clientii nostri, tu esti eroul lor. Tu esti cel care i-a sos din impas, tu esti cel care le-a oferit raspunsuri si solutii atunci cand au avut cea mai mare nevoie de ele.
    Deci DA, rolul tau e important. Si noi vedem asta!
    Alatura-te echipei noastre de Customer Support HEROES, unde cumva conceptul de lucru in echipa prinde la noi, o alta conotatie.
    Pentru noi, sa traiesti in stil frantuzesc inseamna sa te trezesti dimineata la o ora decenta, sa iti bei cafeaua linistit/a si sa incepi jobul la 12. Sa il termini la 20 si sa pleci linistit apoi, in treaba ta. Fie in oras, fie la un film sau la o plimbare sub cerul instelat. :)

    Responsabilitati

    Daca programul de mai sus iti surade si daca poti sa te trezesti in acord cu programul mai sus enumerat de luni pana vineri, te invitam atunci sa lucrezi alaturi de alti colegi in spirit frantuzesc, pe un proiect ce implica initiere si preluare apeluri telefonice.
    Nimic dificil, nimic ce te-ar putea impiedica sa te simti in spirit Parizian zi de zi.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (269)