Expeditor international

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ROMFRACHT SRL active.


Vezi toate job-urile Expeditor international active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Transporturi active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: ROMFRACHT SRL
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Transporturi
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 18.02.2017
  Scurta descriere a companiei

  Cu o experienta de 22 de ani, Romfracht ofera servicii de transport rutier si servicii de logistica in conditii de maxima siguranta si promptitudine, si de asemenea produse de calitate superioara: fibre pentru armarea betonului.
  Daca sunteti experimentat cu modul de lucru intr-o companie, sunteti un proaspat absolvent care este dornic sa invete ce se ascunde in spatele industriei transporturilor sau pur si simplu sunteti in cautare de noi oportunitati, va invitam sa aplicati la unul din posturile oferite de compania noastra.

  Cerinte

  Ce cautam?
  - Vorbitori de limbi straine la nivel fluent. Minim engleza. Orice alta limba straina (spaniola, italiana, germana, franceza...) stapanita temeinic (vorbit si scris) constituie avantaj. O parte din interviu se va desfasura in limba straina pentru a stabili nivelul acesteia. Aceasta este o etapa eliminatorie.
  - Persoane care doresc sa munceasca si sa invete mult, sa se dezvolte si sa castige bine.
  - Persoane carora sa le placa sa vorbeasca la telefon, sa negocieze, sa nu se plafoneze.
  - Persoane care sa aiba: 1. studii superioare finalizate (caci programul nostru este 09,00-18,00 de luni pana vineri), 2. cunostinte PC - pachet Microsoft Office, 3. cunostinte relevante de geografie a Romaniei si Europei.
  - Persoane care ar fi bine sa fie: 1. comunicative, proactive, orientate catre obiective, 2. rezistente la stres, 3. eficiente atat in echipa cat si independent.

  Responsabilitati

  Expeditorul realizeaza activitatea de vanzare a serviciilor de transport prin gestionarea unui portofoliu de clienti si de furnizori pe care il dezvolta in continuu. Pornind de la solicitarea clientilor, expediorul incheie contracte de transport international rutier de marfuri, urmareste derularea acestora si indeplinirea targetului lunar de realizari.

  Alte informatii

  Ce ne face diferiti?
  - Faptul ca oferim sansa construirii unei cariere de succes in domeniul transportului international de marfuri
  - Nu solicitam experienta in domeniu (preferam sa investim timp, energie si rabdare in pregatirea unui profesionist pornind de la zero). Am prefera insa vechime de macar 1 an in campul muncii. Nu de alta, dar din experienta am aflat ca e greu sa contribuim la slefuirea unui diamant daca acesta e obisnuit sa se trezeasca la ora pranzului)
  - Asiguram transport dus-intors de la Statia de metrou Republica. Sediul nostru nu e foarte departe de statia de metrou Republica, dar preferam sa avem grija de oamenii nostri, sa le asiguram tot confortul, asa ca avem un microbus dedicat angajatilor.
  - Oferim training continuu angajatilor nostri. Birourile noastre sunt open-space asa incat procesul de invatare nu este unul rigid si pentru o perioada limitata de timp.
  - Oferim castiguri real corelate cu performanta si dorinta de dezvoltare a angajatului.