Targ de joburi organizat de Bosch, 25 noiembrie, sediul agentiei din Gherla

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Bosch Romania - Production sites in Cluj and Blaj active.


Vezi toate anunturile Targ de joburi organizat de Bosch, 25 noiembrie, sediul agentiei din Gherla active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Productie active pe Hipo.ro

Companie: Bosch Romania - Production sites in Cluj and Blaj
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • Cluj Napoca
 • Actualizat la: 19.12.2016


  Echipa Bosch, formată din specialişti în recrutare, va fi prezentă vineri, 25 noiembrie, de la orele 9, la sediul agenţiei din Gherla.
   
  Compania recrutează, cu interviuri pe loc, oameni pentru poziţiile de operator-tehnician în producţie, disponibile în fabrica de componente electronice pentru industria auto, din Jucu. Specialiştii în resurse umane prezenţi la eveniment vor oferi și consultanţă şi informare pentru cei interesaţi de posturile de ingineri de calitate şi de procese, ingineri planificatori de produs, şef de schimb, şef laborator de analize fizico-chimice, dar şi poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică. Pentru cei interesaţi de a se alătura echipei Bosch din Jucu, care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează, în fiecare marţi, interviuri de angajare. Candidaţii se pot programa pentru susţinerea interviului la numărul de telefon 0799 099 090.

  În   fabrica din Jucu, Bosch produce unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto. În 2015 şi 2016, fabrica a adăugat produse noi în portofoliul propriu, inclusiv componente pentru airbaguri şi sisteme de asistenţă la parcare, pentru un plus de siguranţă şi confort. Bosch se implică în dezvoltarea profesională a angajaţilor săi. „Acordăm o atenţie deosebită condiţiilor bune de muncă. Acest lucru face parte din filosofia companiei noastre, de peste 130 de ani, în spriritul fondatorului Robert Bosch. Angajaţii Bosch beneficiază de un mediu de muncă modern, acces la tehnologie de ultimă oră şi programe de instruire de calitate înaltă”, declară Boglárka Andrásy, managerul de resurse umane al fabricii din Jucu.

  Doar în 2015, Bosch a oferit angajaţilor săi din țară peste 2.500 de zile de instruire. Circa 550 de angajaţi au avut ocazia să-şi extindă competenţele în locaţii Bosch din întreaga lume. În plus, 250 de studenţi şi-au început carierele în programe specifice, dezvoltate în locaţiile Bosch din România. Pentru a răspunde cererii tot mai mari pentru dezvoltare profesională ale angajaţilor săi, locaţia din Jucu a demarat construcţia unui centru multifuncţional, care va fi dedicat în special pregătirii elevilor în sistemul educaţional dual. În plus, centrul va conţine săli de instruire pentru formarea studenţilor talentaţi şi pentru dezvoltarea continuă a angajaţilor, şi laboratoare noi, pentru departamentul de cercetare şi dezvoltare.

  Oportunităţi de carieră în Grupul Bosch

  Prin campania de recrutare intitulată Let’s be remarkable, Bosch invită potenţialii candidaţi să înceapă o carieră într-un mediu de muncă internaţional. Compania recrutează, pentru toate cele cinci locaţii din România, persoane cu grad diferit de expertiză, în domeniul comercialtehnic şi producţie. Printre poziţiile căutate de unităţile de producţie din Jucu şi Blaj se numără ingineri mecanici, ingineri de testare şi de calitate, ingineri de automatizări şi mecatronică, planificatori de producţie, cu specializare în electronică, electrotehnică, automatizări şi calculatoare, gestionări, logisticieni, economişti, dar şi operatori pentru producţie, fără calificare, dar cu dorinţa de a învăţa. Pentru centrul de cercetare şi dezvoltare, Bosch caută ingineri şi programatori pentru domeniile asistenţă la condus, automotive, industrie conectată, analiză şi testare. Noua divizie de Shared Services (BPO) din Timişoara angajează agenţi de call center, suport în achiziţii, economişti, manageri de proiecte IT şi suport IT, analişti SAP, suport tehnic.