Junior Business Analyst

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield Romania active.


Vezi toate job-urile Junior Business Analyst active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield Romania
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 15.11.2016
  Scurta descriere a companiei

  Smithfield Ferme este o societate romaneasca, parte a grupului Smithfield Foods, cel mai mare crescator de porcine si procesator de carne de porc din lume. Ca membru al grupului Smithfield Foods, compania noastra are ca principal obiect de activitate producţia şi creşterea suinelor. Misiunea noastră este aceea de a contribui la dezvoltarea durabilă a agriculturii şi a sectorului zootehnic din România, în concordanţă cu cele mai bune practici ale Uniunii Europene.angajamentul nostru pentru atingerea excelenţei în ceea ce priveşte siguranţa alimentară a produselor noastre si excelenta in deservirea clientilor nostri.

  Smithfield Prod deţine o unitate de producţie de ultimă generaţie, specializată în sacrificarea de porcine, tranşarea şi ambalarea cărnii de porc. Smithfield Prod continuă tradiţia Comtim de a oferi produse de cea mai înaltă calitate şi respectă toate normele de siguranţă alimentară, în fiecare etapă a procesului de producţie.

  Cerinte

  - Studii superioare;
  - Cunostinte limba engleza – nivel avansat;
  - Exercitiu in operarea cu termeni financiari si de contabilitate si/sau logistica si IT;
  - Persoana independenta si dinamica, capabila sa lucreze eficient in echipa.

  Responsabilitati

  - Efectueaza corectii in sistemele SWR si Oracle.
  - Ofera suport in administrarea nomenclatoarelor de produse in Oracle.
  - Ruleaza si prelucreaza diverse rapoarte cerute de business.
  - Introduce comenzile de achizitie pentru departamentul IT.
  - Ofera suport departamentului pentru inregistrarea si arhivarea documentelor cerute de procedurile SOX.
  - Ofera suport in executia de rapoarte in Oracle pentru Departamentul Financiar, in masura necesitatilor acestuia.

  Alte informatii

  Smithfield Prod este o societate romaneasca, parte a grupului Smithfield Foods, cel mai mare crescator de porcine si procesator de carne de porc din lume. Ca membru al grupului Smithfield Foods, compania noastra isi asuma responsabilitatea de a fi un furnizor respectabil de produse din carne de porc de cea mai buna calitate si totodata de a fi un partener de afaceri de încredere si un angajator respectabil. In activitatea noastra de zi cu zi suntem condusi de angajamentul nostru pentru atingerea excelentei in ceea ce priveste siguranta alimentara a produselor noastre si excelenta in deservirea clientilor nostri.
  Smithfield Prod detine o unitate de productie de ultima generatie, specializata in sacrificarea de porcine, transarea si ambalarea carnii de porc. Smithfield Prod continua traditia Comtim de a oferi produse de cea mai inalta calitate si respecta toate normele de siguranta alimentara, in fiecare etapa a procesului de productie.