Junior Business Analyst

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield Romania active.


Vezi toate job-urile Junior Business Analyst active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield Romania
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 15.11.2016
  Scurta descriere a companiei

  Smithfield România este prezenta pe piata din Romania din 2004, dezvoltand de-a lungul timpului un model de afacere de succes, în urma investițiilor de peste 600 milioane USD, realizate până în prezent. În cadrul grupului nostru de firme funcționează în sistem integrat companiile Smithfield Ferme (divizia creștere porcine) și Smithfield Prod (divizia carne).

  Smithfield România a câștigat de-a lungul timpului o poziție de lider în industria cărnii de porc, prin integrarea principiilor dezvoltării sustenabile în strategia de afaceri. Ca parte a susținerii dezvoltării durabile a sectorului agricol și de creștere a animalelor din România Smithfield România se implică în mod continuu în programe de dezvoltare sustenabile de impact in comunitatile zonelor în care ne desfășurăm activitatea.

  Compania noastră investește continuu în dezvoltarea profesională a celor peste 2000 de angajati care provin în cea mai mare parte din comunitățile unde ne desfășurăm activitatea. Smithfield România propune soluții multiple pentru dezvoltarea carierei deoarece consideram ca adevărata valoare Smithfield România rezidă în fiecare dintre angajații companiei, în implicarea și în dorința lor de a schimba lucrurile în bine! Echipa Smithfield România are capacitatea de a se adapta pentru a face față oricărei situații și, totodată, de a se mobiliza într-un mod extraordinar, acest lucru fiind demonstrat în practică prin poziția de lider pe domeniul nostru de activitate.

  www.smithfield.ro
  www.smithfieldferme.ro

  Cerinte

  - Studii superioare;
  - Cunostinte limba engleza – nivel avansat;
  - Exercitiu in operarea cu termeni financiari si de contabilitate si/sau logistica si IT;
  - Persoana independenta si dinamica, capabila sa lucreze eficient in echipa.

  Responsabilitati

  - Efectueaza corectii in sistemele SWR si Oracle.
  - Ofera suport in administrarea nomenclatoarelor de produse in Oracle.
  - Ruleaza si prelucreaza diverse rapoarte cerute de business.
  - Introduce comenzile de achizitie pentru departamentul IT.
  - Ofera suport departamentului pentru inregistrarea si arhivarea documentelor cerute de procedurile SOX.
  - Ofera suport in executia de rapoarte in Oracle pentru Departamentul Financiar, in masura necesitatilor acestuia.

  Alte informatii

  Smithfield Prod este o societate romaneasca, parte a grupului Smithfield Foods, cel mai mare crescator de porcine si procesator de carne de porc din lume. Ca membru al grupului Smithfield Foods, compania noastra isi asuma responsabilitatea de a fi un furnizor respectabil de produse din carne de porc de cea mai buna calitate si totodata de a fi un partener de afaceri de încredere si un angajator respectabil. In activitatea noastra de zi cu zi suntem condusi de angajamentul nostru pentru atingerea excelentei in ceea ce priveste siguranta alimentara a produselor noastre si excelenta in deservirea clientilor nostri.
  Smithfield Prod detine o unitate de productie de ultima generatie, specializata in sacrificarea de porcine, transarea si ambalarea carnii de porc. Smithfield Prod continua traditia Comtim de a oferi produse de cea mai inalta calitate si respecta toate normele de siguranta alimentara, in fiecare etapa a procesului de productie.