Bona Interna (Au Pair) in UK, Scotia, Edinburgh

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APT Resources & Services SRL active.


Vezi toate job-urile Bona Interna (Au Pair) in UK, Scotia, Edinburgh active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Angajator: APT Resources & Services SRL
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 10.12.2016
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 20 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este cel mai mare jucător independent din industrie, o concentrare de forțe repartizate armonios pe diferite specializări în aria capitalului uman, a comunicării și a serviciilor SaaS. Cifra de afaceri de peste 24 de milioane euro în 2015 și o medie de 2000 de persoane (majoritatea cu studii superioare), angajate în servicii BPO și misiuni de muncă temporară, au menținut grupul de firme APT în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe IT&C, BPO, finanțe-bănci, inginerie, retail, medical & pharma. Am dezvoltat instrumente multidisciplinare de lucru și avem soluții de recrutare rapide și inovatoare, susținute și prin platforma online aptjob.ro. Începând cu 2015, grupul și-a extins operațiunile și în alte două regiuni emergente în piața de HR: Cluj și Brașov, unde funcționează noile sucursale APT.

  Cerinte

  APT Resources & Services recruteaza Bona Interna (Au Pair) pentru clientul sau din Edinburgh, Scotia (UK) pentru o perioada contractuala de minim 1 an.

  Cerinte:
  - Experienta anterioara in ingrijirea copiilor mici;
  - Cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel de incepator;
  - Persoana onesta, deschisa si care sa realizeze cu placere activitatea de ingrijire a copiilor;
  - Disponibiliatate pentru un program de lucru de 30 - 35 h / saptamana (din cand in cand inclusiv 1 sau 2 seri de babysitting / saptamana in cazul in care parintii au planificate activitati dupa ora 6 pm);
  - Se va solicita verificarea cazierului judiciar.

  Responsabilitati

  Responsabilitati:
  - Ingrijirea copilului;
  - Pregatit mancarea doar pentru copil;
  - Activitati de menaj usor, in principal doar pentru copil (utilizat masina de spalat vase, haine, sterilizator biberoane copil etc);
  - Joaca cu copilul.

  Beneficii:
  - cazare, masa, 450 lire (luna), sprijin pentru studierea limbii engleze.

  Cod Intern: 101116VS