Tehnician Suport IT (cu franceza)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Tehnician Suport IT (cu franceza) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 09.12.2016
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Sunteţi:  Femeie/bărbat. Calculatoarele și tehnologia nu mai reprezintă un secret, aveti studii tehnice (de preferat) și o experienţă de minim 6 luni pe suport tehnic.     Iubiţi limba franceză, comunicaţi la nivel avansat (B2 – C1) și vă treziţi uneori gândind cu voce tare « en français ». Iubiţi Franţa și sunteţi dispus(ă) la formări la nivel internaţional.     Proactivitatea vă defineste, puteţi urmări mai multe task-uri în acelasi timp cu aceeasi rigoare și supleţe.     Aveti capacitatea de a oferi suport utilizatorilor în situații de criză.     Sunteţi organizat(ă), răbdator(re), și știţi să prioritizati. Sunteţi simpatic(ă) …(este și mai bine).     Sunteţi descurcăreţ(ă), autonom(ă), entuziast(ă) deci …sunteţi persoana perfectă și vă asteptăm în echipa de Suport Tehnic la sediul nostru din București.

  Responsabilitati

   În calitate de Tehnician Suport IT principalele tale misiuni vor fi:
  - Inregistrarea incidentelor, precum și a soluţiilor identificate în aplicația de gestiune a apelurilor primite
  - Acordarea de sprijin și asistență tehnică (hardware si software), prin telefon, diferiților utilizatori din Franta
  - Asigurarea controlului și restabilirea functionalității echipamentelor informatice
  - Respectarea procedurilor de lucru și propunerea de proiecte de îmbunătățire a acestora.

  Alte informatii

   Beneficii :


  Formare la nivel  naţional și internaţional
  Reale oportunităţi de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes
  Pachet salarial și mediu de lucru atractive.