Proiect in Albania!

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Asociatia D.G.T. active.


Vezi toate job-urile Proiect in Albania! active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in active pe Hipo.ro

Angajator: Asociatia D.G.T.
Domeniu:
Tip job: proiect special
Nivel job: Student/Absolvent
Orase:
 • Strainatate
 • Actualizat la: 07.11.2016
  Scurta descriere a companiei

  Ce facem ?

  In primul si in primul rand trimitem foarte multi tineri (18-35 de ani) in proiecte internationale in afara tarii, in principal prin Programul Erasmus+. Aceste proiecte sunt de durata mica, 6 – 14 zile.

  In al doilea rand, organizam si implementam proiecte internationale in Romania (in diverse zone din tara) si avem nevoie in permanenta de tineri romani entuziasti care sa vina cu noi sa participe si/sau sa ne ajute la implementarea acestora pe durate de timp care variaza intre 6 si 14 zile, in functie de proiect. Un exemplu in acest sens este Proiectul “NGO’s Communication Camp – 3rd Edition” aflat la a treia editie si care se va desfasura in perioada 27 Mai – 08 Iunie 2015, in localitatea Paulesti (langa orasul Ploiesti). Mai multe detalii despre: http://ngocommunicationcamp.weebly.com/index.html

  In al treilea rand putem trimite romani in afara tarii, in proiecte de tip SEV – Serviciul European de Voluntariat -, voluntariat de lunga durata, ce poate varia de la 3 saptamani la 12 luni.

  In al patrulea rand, foarte important: organizam cursuri gratuite de scriere de proiecte pentru tineret (pe Programul Erasmus+) si suntem in permanenta cautare de noi cursanti dornici sa-si puna ideile in practica cu noi.

  Cerinte

  Proiect in Albania, Durres - T.C." Power of Multimedia - Bridges of Diversity". Proiectul se va desfasura in Durres, Albania in perioada 12.11.2016 - 20.11.2016.

  Asociatia D.G.T. selecteaza 4 participanti cu varsta cuprinsa intre 18 - 35 ani.
  Scopul acestui proiect este de a impulsiona tinerii sa se implice in societate. Cazarea si masa sunt asigurate, iar biletele vor fi decontate in limita a 270 de euro (se poate calatori cu avionul, masina personala, tren, autocar, microbuz.

  Infopack + formular de aplicare: https://www.dropbox.com/sh/vvf7ycrquebwxef/AAAaE1_wG2c2ekhnBE_sp1KBa?dl=0

  Pentru informatii suplimentare trimiteti un mail la adresa d.g.t.proiecteinternationale@gmail.com

  Responsabilitati