Auditor Financiar

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Auditor Financiar active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Controlul calitatii active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Controlul calitatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 23.03.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Dacă proiectele cu expunere internațională reprezintă o provocare pentru tine, dacă rigurozitatea, spiritul analitic şi dinamismul te definesc, atunci te aşteptăm să te alături Departamentului Financiar - Contabil la sediul nostru din Bucureşti.

  Pentru reuşita în aceasta misiune este nevoie de:
  - Experiență 3-4 ani în domeniul financiar – contabil/audit financiar, ideal într-o companie internatională;
  - Cunoştinte foarte bune de limba franceză (minim nivel B2) și engleză (minim nivel B1);
  - Cunoştinte juridice, fiscale, contabile;
  - Bune cunoştinte de lucru în Excel;
  - Foarte bune capacităti de expertiză;
  - Gândire logică, capacitate de concentrare și de organizare;
  - Obiectivitate în aprecierea situatiilor;
  - Atitudine deschisă în relațiile cu oamenii.

  Responsabilitati

  În calitate de Auditor Financiar principalele tale misiuni vor fi:

  - Auditarea activităţilor financiare ale societăților din grup, identificarea riscurilor și elaborarea  propunerilor de ameliorare;
  - Prelucrarea  și  interpretarea informațiilor cu scopul de a le valorifica prin luarea de decizii sau prin furnizarea de date prelucrate altor factori decizionali;
  - Propunerea de planuri de acțiune pentru  îmbunătățirea performanței și  reducerea costurilor;
  - Urmărirea punerii în aplicare a acțiunilor corective validate, cu respectarea standardelor contabile, fiscale, juridice;
  - Realizarea de rapoarte către management.

  Alte informatii

  Beneficii :

  - Formare la nivelul companiei și internaţional;
  - Reale oportunităti de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
  - Pachet salarial și mediu de lucru atractive.