Suport tehnic vanzari

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APT Resources & Services SRL active.


Vezi toate job-urile Suport tehnic vanzari active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Administratie - Stiinte politice active pe Hipo.ro

Angajator: APT Resources & Services SRL
Domeniu:
 • Administratie - Stiinte politice
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.12.2016
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 20 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este cel mai mare jucător independent din industrie, o concentrare de forțe repartizate armonios pe diferite specializări în aria capitalului uman, a comunicării și a serviciilor SaaS. Cifra de afaceri de peste 24 de milioane euro în 2015 și o medie de 2000 de persoane (majoritatea cu studii superioare), angajate în servicii BPO și misiuni de muncă temporară, au menținut grupul de firme APT în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe IT&C, BPO, finanțe-bănci, inginerie, retail, medical & pharma. Am dezvoltat instrumente multidisciplinare de lucru și avem soluții de recrutare rapide și inovatoare, susținute și prin platforma online aptjob.ro. Începând cu 2015, grupul și-a extins operațiunile și în alte două regiuni emergente în piața de HR: Cluj și Brașov, unde funcționează noile sucursale APT.

  Cerinte

  - Studii tehnice finalizate sau in curs;
  - Bune abilitati de comunicare si negociere;
  - Bune abilitati de organizare si planificare;
  - Atentie la detalii;
  - Cunostinte de limba engleza;

  Responsabilitati

  - Intocmeste ofertele tehnico-economice solicitate de clienti/potentiali clienti si face follow-up saptamanal ;
  - Ofera consultanta colegilor din alte zone de responsabilitate la intocmirea ofertelor in domeniul IT ;
  - Urmareste procesul de comanda ;
  - Actioneaza permanent pentru marirea portofoliului de clienti ;
  - Ofera informatii tehnice si comerciale la solicitarile telefonice ;
  - Participa in stand la targuri si expozitii.

  Alte informatii

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezenta de peste 20 de ani pe piata romaneasca de resurse umane, grupul de firme APT este cel mai mare jucator independent din industrie, o concentrare de forte repartizate armonios pe diferite specializari in aria capitalului uman, a comunicarii si a serviciilor SaaS. Cifra de afaceri de peste 24 de milioane euro in 2015 si o medie de 2000 de persoane (majoritatea cu studii superioare), angajate in servicii BPO si misiuni de munca temporara, au mentinut grupul de firme APT in avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din Romania.

  Strategia Grupului APT se concentreaza pe dezvoltarea proactiva a pietei muncii, pentru care identifica, pregateste si ofera specialisti competenti, absolventi sau studenti cu potential. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajari, acoperim cele mai cautate domenii, cu focus pe IT&C, BPO, finante-banci, inginerie, retail, medical & pharma. Am dezvoltat instrumente multidisciplinare de lucru si avem solutii de recrutare rapide si inovatoare, sustinute si prin platforma online aptjob.ro. Incepand cu 2015, grupul si-a extins operatiunile si in alte doua regiuni emergente in piata de HR: Cluj si Brasov, unde functioneaza