Inginer constructii civile

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile EXCON CONSULTANTA active.


Vezi toate job-urile Inginer constructii civile active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Arhitectura - Design - Proiectare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: EXCON CONSULTANTA
Domeniu:
 • Arhitectura - Design - Proiectare
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 03.12.2016
  Scurta descriere a companiei

  Infiintata in anul 2004, EXCON CONSULTANTA este o companie de consultanta in resurse umane, specializata in activitati de recrutare si selectie de personal.

  Activitatea desfasurata de EXCON CONSULTANTA porneste de la rolul strategic al resurselor umane in organizatii si de la necesitatea fiecaruia dintre noi de a reusi sa faca fata provocarilor lansate de piata muncii din Romania.

  Metodele si tehnicile de selectie folosite de specialistii firmei sunt diferite, in functie de natura posturilor pentru care se efectueaza selectia, precum si de cerintele de ordin psiho-profesional necesare candidatilor pentru a se putea inscrie intr-un anumit tipar specific unei organizatii.

  OBIECTIVUL EXCON CONSULTANTA este identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, astfel incat serviciile oferite se adreseaza atat angajatorilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (absolventi ai unor institutii de invatamant superior cu sau fara experienta, precum si absolventi de studii medii cu diverse calificari).

  In plus, activitatea de recrutare si selectie vizeaza intr-un procent insemnat tineri absolventi, oferind acestora sansa de a ocupa locuri de munca ce ofera conditii atractive de desfasurare a activitatii, pachete salariale motivante, precum si posibilitatea formarii profesionale la inceput de cariera.

  Cerinte

  - Absolvent de studii superioare tehnice;
  - Experienta in domeniu de minim 2 ani;
  - Cunostinte bune de Microsoft Office si programe de specialitate constructii;
  - Abilitati de gandire metodica, analiza si coordonare lucrari.

  Responsabilitati

  - Organizeaza lucrarile pe santier;
  - Urmareste executia lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii si respectarii termenelor de executie;
  - Verifica planurile de executie si propune solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate si tehnologiilor;
  - Intocmeste si/sau verifica atasamente, situatii de lucrari, rapoarte de lucru, procese verbale si orice alta documentatie cu caracter tehnic;
  - Gestioneaza relatia cu clientii proiectului de investitii;

  Alte informatii

  - Pachet salarial atractiv;
  - Mediu de lucru dinamic;
  - Stabilitate, perfectionare continua, posibilitati de dezvoltare profesionala in cadrul companiei.