Referent Financiar (limba franceza)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Referent Financiar (limba franceza) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.12.2016
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Dacă responsabilitatea, atenţia la detalii şi spiritul organizatoric  te definesc, atunci te asteptăm să te alături  Departamentului Financiar - Contabil la sediul nostru din Bucureşti.  Pentru reusita în această misiune este nevoie de:  - Studii superioare, în domeniul economic/contabilitate  - Experientă minim 6 luni  în contabilitate primară (constituie avantaj)  - Limba franceză nivel minim mediu (B1-B2)  - Operare MS Office nivel mediu – avansat (excel  - Exigenţă în redactare documente  - Capacitatea de a lucra cu deadline - uri  - Capacitatea de a lucra în echipă, sociabilitate şi atitudine pozitivă, dinamism  - Disponibilitate pentru un program de lucru full time/part time.

  Responsabilitati

  În calitate de Referent financiar în Veo, principalele tale misiuni vor fi:  - Redactarea Proceselor Verbale de închidere de exerciţiu  (Procesul Verbal de Adunare  Generală, raportul de gestiune, modificări statutare)  - Descrierea relaţiilor cu restul societăţilor din grup (în Procesul Verbal)   - Centralizarea informaţiilor juridice ale societăţilor (acţionari, sedii, contracte etc) şi afectarea rezultatelor pe dividende.

  Alte informatii

  Beneficii :
  - Formare la nivelul companiei 
  - Reale oportunităţi de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică şi de succes
  - Salariu atractiv.