Ingrijitor curatenie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Ingrijitor curatenie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Secretariat - Administrativ active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Management - Consultanta
 • Secretariat - Administrativ
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.12.2016
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Cautam o persoana serioasa, interesata de un angajament pe termen lung, pentru a asigura curatenia la sediului nostru din Bucuresti.

  Pentru reusita in aceasta misiune este nevoie de:  - Experienta pe un post similar;  - Dinamism, responsabilitate, comunicativitate, corectitudine;  - Disponibilitate pentru un program de 4 ore/zi, in doua ture alternative: dimineata (6.00 - 10.00) sau dupa-amiaza (176.00 - 21.00).

  Responsabilitati

  In calitate de Ingrijitor curatenie rolul tau va consta in:  - Intretinerea curateniei in spatiile de birouri, in oficii si in zona de serviciu, in conformitate cu standardele companiei;  - Raportarea diverselor defectiuni sau deteriorari ale spatiilor de birouri

  Alte informatii

  Beneficii :

  - Pachet salarial atractiv.


  - Contract de munca part time, pe perioada nedeterminata.