Junior Software QA

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile FreelancerIT active.


Vezi toate job-urile Junior Software QA active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: FreelancerIT
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 31.10.2018
  Scurta descriere a companiei

  First and foremost we believe in the people on this site. We believe in those who want to develop and grow, both small companies and IT professionals and we know that we can create something beautiful together. We believe in their dreams, we believe in your dreams and we intend to prove the quality of the Romanian IT industry.

  Cerinte

  Este necesar un background bun tehnic, o persoana inteligenta, dornica sa faca QA, si evident integra. Atentia la taskuri, organizarea si modul analitic de a aborda situatia sunt cerinte obligatorii.

  Responsabilitati

  Prima alocare va fi pentru un produs cu o componenta aplicatie de smartphone si o componenta de server + WEB. Nu excludem in viitor alocarea si pe testarea celorlalte produse, implicarea in crearea si mentinerea de teste automate.
  Sunt de dorit cunostinte tehnice de Linux, HTTP, XML, macar ceva cunostinte DB/SQL, apeluri de servicii REST. Desigur, orice cunostinte de metodologie QA sunt foarte bune, precum si orice hands on experience in testarea de aplicatii pentru smartphone.