Ofiter Bancar full-time/part-time - Brasov

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Raiffeisen Bank active.


Vezi toate job-urile Ofiter Bancar full-time/part-time - Brasov active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: Raiffeisen Bank
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Brasov
 • Actualizat la: 20.03.2018
  Scurta descriere a companiei

  Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate.


  Daca esti la inceput de cariera te invitam sa faci primul pas, cu un stagiu de practica sau un program de internship, sau identifica locul de munca ideal pentru tine si alatura-te echipei Raiffeisen Bank!

  Totodata daca esti un profesionist cu experienta, la Raiffeisen Bank iti oferim permanent oportunitatile pentru a iti dezvolta constant competentele si a atinge urmatorul nivel.

  Cerinte

  Despre tine:

  Ai studii superioare in curs sau finalizate;
  Te intereseaza formarea profesionala si evolutia in domeniul bancar;
  Ai abilitati foarte bune de comunicare, relationare si operare PC;
  Dai dovada de atentie sporita si capacitate de organizare;
  Esti orientat spre atingerea rezultatelor?

  Te cautam pe tine daca iti place sa inveti banking, sa cresti, sa comunici cu oamenii, daca esti ambitios si motivat; daca vrei sa fii coechipier valoros, pe care sa putem conta si care sa joace impreuna cu noi in liga campionilor.

  Responsabilitati

  Raiffeisen Bank Romania, Centrul Operational din Brasov, cauta ofiteri bancari energici, pasionati si optimisti, dornici de invatare si dezvoltare. Alaturi de echipa centrului operational, ai sansa de a te forma profesional intr-un mediu orientat catre peformanta, de a-ti dezvolta cunostintele bancare si abilitatile personale si de a-ti construi o cariera pe termen lung.


  Descriere pozitie - Ofiter bancar colectare :
  Colectam sumele restante la produsele de creditare pentru persoane fizice
  Ii contactam telefonic pe clientii ce au intarzieri la plata ratelor din credite pentru a le propune solutii de diminuare a intarzierilor la plata;
  Suntem aliniati la normele si procedurile interne;
  Stim sa folosim informatiile din bazele de date si aplicatiile in care lucram pentru a-i putea infoma corect pe clientii nostri;
  Oferim feedback-ul nostru asupra procesului de colectare credite si astfel imbunatatim cu idei valoroase activitatea noastra si procedurile de lucru.


  Pachetul de beneficii cuprinde:
  - Program platit de formare si training;
  - Salariu fix si multe alte beneficii, incluse in oferta ta de angajare;
  - Posibilitati de promovare;
  - Program de lucru part-time sau full-time;

  Alte informatii

  Suntem unul dintre jucătorii de top de pe piata locala bancara, preocupat de dezvoltarea si adaptarea continua a produselor si serviciilor oferite celor peste 2 milioane de clienti activi din segmentele de retail si coporate. Atentia catre clientii nostri si calitatea serviciilor oferite au fost recompensate cu 4 distinctii internationale pentru "Cea mai bună bancă din România" (2013).
  Noi, cei din Raiffeisen Bank, suntem specialisti cu experienta, motivați, creativi și ambitiosi; ne bucuram sa avem ca valori comune integritatea, pasiunea, respectul, invatarea si colaborarea si sa lucram intr-un mediu in care putem creste profesional si personal.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Raiffeisen Bank. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Raiffeisen Bank >>