Internship - Content & SM / Marketing / Design

Angajator: IUTTA
Domeniu:
  • Internet - eCommerce
  • Internship
  • Relatii Publice
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Alt oras
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 28.03.2024
    Remote work: On-site

    Alătură-te familiei Iutta! 

    Dacă ai studii de comunicare, marketing sau chiar design și îți dorești să câștigi experiență într-un brand în plină ascensiune, hai la un interviu!

    Ce fel de persoane căutăm?

    PR & Marketing Assistants

    Comunicarea este esențială pentru Iutta deoarece în acest fel reușim să aducem designul românesc și valorile lui cât mai aproape de oameni. Vei putea învăța cum se țese o poveste și care sunt pașii care o transforma într-una de succes, precum și ce înseamnă lucrul în echipă sau chiar organizarea unui eveniment.


    Content & Social Media Editors

    Blogul nostru este locul în care Iutta își împărtășește experiențele, iar tu poți fi unul dintre cei care contribuie la scrierea lor. În plus, toate proiectele Iutta trebuie să fie bine integrate pe canelele de social media (Facebook, Instagram, Tiktok etc.) așa că e loc pentru oameni pricepuți care să ne ajute la crearea poveștilor și scrierea lor în timp real.


    Designers

    Cei pasionați de fashion, creativi și cu simț estetic sunt bineveniți să intre în familia Iutta ca designeri colaboratori. Iutta este inspirată de tradiție, însa are o viziune contemporană așa că vei avea multe de învățat.

    Trimite-ne un CV însoțit de o scurtă scrisoare de motivație care să ne ajute să înțelegem de ce ești cel/cea mai potrivit/ă pentru internship. Când aplici, te rugăm să ai în vedere că internshipul se desfășoară pe o perioada de minim 6 luni și poate fi part time sau full time.
     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Timisoara, Job national

    Vezi job-uri similare (326)