Coordonare relatie chiriasi -Baneasa Shopping City

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Baneasa Developments active.


Vezi toate job-urile Coordonare relatie chiriasi -Baneasa Shopping City active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Media - Jurnalism active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Baneasa Developments
Domeniu:
  • Marketing
  • Media - Jurnalism
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 15.06.2016
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Băneasa Developments este dezvoltatorul zonei comerciale Băneasa şi acoperă o suprafaţă construită de peste 450.000 m². Aceasta este una dintre cele mai întinse zone de acest gen din Europa Centrală şi de Est.
    Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele.

    Cerinte

    Credem ca exista cel putin o persoana potrivita pentru echipa noastra si suntem nerabdatori sa o cunoastem.

    Ai un atu daca interactiunea cu oamenii te defineste si te ajuta sa iti dezvolti abilitatile de a stabili conexiuni.

    Persuasiunea, creativitatea, capacitatea de planificare si proactivitatea sunt cerinte de baza. De asemenea, atitudinea pozitiva si permanenta actualizare cu privire la noile tendinte in marketing, comunicare, moda si stil de viata sunt elemente cheie in desfasurarea activitatii.

    Este esentiala cunoasterea limbii engleze si pachetului Microsoft Office.

    Responsabilitati

    Principalele provocari sunt:
    • stabilirea parteneriatelor cu chiriasii si coordonarea procesului de redactare/ publicare a revistei Styler (structura, conținutul editorial, mass-media si publicitate, contractare, productie, distributie etc.);
    • participarea la elaborarea strategiilor de comunicare cu chiriasii si dezvoltarea analizelor, studiilor si rapoartelor specifice (publicatii din piata si evolutia lor, tendintele si evolutia pietei de publicitate si media sau a relatiilor cu chiriasii);
    • implementarea campaniilor de comunicare cu chiriasii in vederea informarii si implicarii acestora in actiuni de marketing si PR.

    Alte informatii

    Mediul de lucru este dinamic iar politicile de resurse umane urmaresc sa fie in concordanta cu nevoile angajatilor. De aceea, printre beneficii se numara: decontarea transportului (abonament Metrorex/RATB sau combustibil), tichete de masa si multe alte avantaje flexibile. Mai mult decat atat, eficienta este evaluata si rasplatita printr-un bonus anual de performanta.

    Te invitam sa aplici acum sau poti trimite CV-ul pe adresa de e-mail cariere@baneasa.ro.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Baneasa Developments. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Baneasa Developments >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (68)