Inginer intretinere instalatii utilaje

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile EXCON CONSULTANTA active.


Vezi toate job-urile Inginer intretinere instalatii utilaje active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: EXCON CONSULTANTA
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 12.10.2016
  Scurta descriere a companiei

  Infiintata in anul 2004, EXCON CONSULTANTA este o companie de consultanta in resurse umane, specializata in activitati de recrutare si selectie de personal.

  Activitatea desfasurata de EXCON CONSULTANTA porneste de la rolul strategic al resurselor umane in organizatii si de la necesitatea fiecaruia dintre noi de a reusi sa faca fata provocarilor lansate de piata muncii din Romania.

  Metodele si tehnicile de selectie folosite de specialistii firmei sunt diferite, in functie de natura posturilor pentru care se efectueaza selectia, precum si de cerintele de ordin psiho-profesional necesare candidatilor pentru a se putea inscrie intr-un anumit tipar specific unei organizatii.

  OBIECTIVUL EXCON CONSULTANTA este identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, astfel incat serviciile oferite se adreseaza atat angajatorilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (absolventi ai unor institutii de invatamant superior cu sau fara experienta, precum si absolventi de studii medii cu diverse calificari).

  In plus, activitatea de recrutare si selectie vizeaza intr-un procent insemnat tineri absolventi, oferind acestora sansa de a ocupa locuri de munca ce ofera conditii atractive de desfasurare a activitatii, pachete salariale motivante, precum si posibilitatea formarii profesionale la inceput de cariera.

  Cerinte

  - studii superioare finalizate in domeniul ingineriei, specializarile: utilaje tehnologice, inginerie mecanica, tehnologia constructiilor de masini;
  - cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala;
  - bune cunostinte de operare PC (Word, Excel);
  - deprinderi tehnice;
  - abilitati de coordonare.

  Responsabilitati

  - asigura activitatea de intretinere si reparatii echipamente, utilaje si instalatii tehnologice;
  - raspunde de lucrarile pentru modernizarea instalatiilor tehnologice in scopul extinderii capacitatii de productie;
  - efectueaza receptiile la masini si utilaje;
  - raspunde de reviziile tehnice, stabileste necesarul de aprovizionare cu piese de schimb, unelte, masini pentru efectuarea lucrarilor de intretinere si reparatii.

  Alte informatii

  - pachet salarial motivant;
  - stabilitate, perfectionare continua, posibilitati de dezvoltare profesionala in cadrul companiei.