Buyer Raw Materials (Tires)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Continental active.


Vezi toate job-urile Buyer Raw Materials (Tires) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Angajator: Continental
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 23.07.2016
  Scurta descriere a companiei

  Concernul Continental AG este unul dintre furnizorii de top ai industriei auto din lume. În calitate de furnizor de sisteme de frânare, sisteme și componente pentru trenuri de rulare și sasiuri, instrumente, soluții de informare și divertisment, electronică auto, pneuri și produse tehnice din elastomeri, Continental contribuie în mod constant la un plus de siguranță în trafic și la protecția climei la nivel global. De asemenea, Continental este un partener în comunicarea auto interconectată.

  Continental Automotive
  La Continental Automotive în România, peste 7000 de oameni lucrează în centrele de cercetare şi dezvoltare din Timişoara, Sibiu şi Iaşi şi în unităţile de producţie din Sibiu, Timişoara şi Braşov. Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane.
  Programe pentru studenţi
  • Job-uri part-time şi full-time;
  • Practică de vară;
  • Burse private;
  • Proiecte de diplomă;
  • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere;
  • Vizite de companie, workshopuri şi competiţii.

  Continental Tires
  Continental Anvelope Timișoara este prima și cea mai mare investiție a corporației Continental în România. Compania investește constant pentru îmbunătățirea constantă a tehnicii, tehnologiei și calității proceselor și produselor sale, în același timp axându-se pe noile tehnologii de protecția mediului și de ergonomie. În cei peste 15 ani de activitate, Continental a investit peste 400 milioane de euro în fabrica sa de anvelope și a creat peste 2.400 de locuri de muncă. Continental Anvelope Timișoara a livrat, până în prezent, peste 165 de milioane de anvelope clienților din Europa și din întreaga lume.

  În prezent, fabrica produce o gamă largă de anvelope, de la 13 la 20 de țoli, inclusiv anvelope inovatoare pentru vehicule electrice, anvelope premium, de înaltă performanță, precum și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare (VAN).

  Aflată pe una din platformele industriale ale orașului (Platforma Industrială UMT Nord) Continental Anvelope Timișoara duce mai departe tradiția industrială a Timișoarei, acesta fiind unul din motivele pentru care una din direcțiile strategice majore ale companiei este implicarea în viața comunității locale, prin programe de susținere a sănătății, educației și vieții culturale ale orașului.


  Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii.

  Cerinte

  Responsabilitati

  With sales of €34.5 billion in 2014, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently has approximately 200,000 employees in 53 countries. The Tire Division currently has 24 production and development locations worldwide. The broad product range and continuous investments in R&D make a major contribution to cost-effective and ecologically efficient mobility. As one of the world's leading tire manufacturers with more than 47,000 employees, the Tire Division achieved sales of €9.8 billion in 2014.

  Job responsibilities  * Create purchase orders for raw materials in SAP
  * Track orders and monitor the delivery dates of suppliers;
  * Daily follow up of the stocks of materials and warning the supplier in case of increasing/decreasing the stock over/under optimum stock level;
  * Ensure the interface (information, requests, orders, establish priorities for the deliveries of materials) with the suppliers of materials;
  * Create and allocate new materials for the plant;
  * Making the purchase orders for raw materials from external suppliers
  * Planning of raw materials according to production planning followed with internal system
  * Check goods invoices in accordance to purchase orders and also the transport invoices
  * Planning and forecasting of raw materials in SAP


  Requirements  * University degree;
  * Advanced English language skills;
  * Purchasing experience represents a plus;
  * Knowledge of SAP represents a plus;
  * Planning & organizational skills;
  * Customer & quality orientation;
  * Professional communication skills;
  * Analytical thinking;
  * Ability to work under pressure;
  * Interest in details;
  * Experience in handling different complex tasks;


  Benefits  * Competitive Salaries & Benefits
  * Personal development programs & trainings
  * Complete package of medical services
  * Meal Vouchers & canteen in the location with discounts
  * International Work Environment

  Let your ideas shape the future. Take the first step and fill in the online application.